Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu dă de pământ cu femeile înșelate de parteneri: „Femeile urâte sunt rele și sunt înșelate”

Cristina Șișcanu dă de pământ cu femeile înșelate de parteneri: „Femeile urâte sunt rele și sunt înșelate”

Cristina Șișcanu spune de ce ajung femeile să fie înșelate.

Cristina Șișcanu, prezentatoarea de televiziune și soția lui Mădălin Ionescu, a declanșat o dezbatere pe rețelele de socializare cu privire la cauzele infidelității masculine. Vedeta susține că aspectul și atitudinea unei femei joacă un rol crucial în menținerea relației, sugerând că femeile neîngrijite, urâte și agresive au șanse mai mari de a fi înșelate.

Într-o postare pe rețelele sociale, Cristina Șișcanu împărtășește o întâmplare personală în care întâlnește o femeie pe stradă, care ulterior începe să o înjure și să o critice. Descriind aspectul acelei femei ca fiind „atât de urâtă” și cu un comportament deranjant, vedeta sugerează că astfel de femei nu pot fi suportate de bărbați și că aceștia sunt predispuși să le înșele.

„Se întreabă unele femei de ce le înșeală bărbații și de ce bărbații lor pleacă cu altele. De ce, de ce, de ce? Acum vă povestesc o întâmplare de unde să trageți singuri concluziile. (…) Era atât de urâtă… era groaznică. Eu care eram în mașina mea, îmi venea să îmi iau câmpii, da’ păi bărbatul ei? Sunt convinsă că o înșeală și nu are nicio treabă cu ea dacă o avea bărbat”, a afirmat Cristina Șișcanu.

Ce a transmis Cristina Șișcanu în mediul online

Vedeta susține că femeile ar trebui să fie „blânde, să dăruiască iubire, să aibă răbdare”, subliniind că aspectul și comportamentul pozitiv sunt esențiale într-o relație. Aceste declarații au generat dezbateri aprinse, unii criticii respingând afirmațiile vedetei ca fiind discriminatorii și perpetuând stereotipuri nerealiste.

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună o fetiță. Cei doi au trecut prin diverse provocări la începutul relației lor, deoarece Mădălin Ionescu era căsătorit cu o altă femeie la momentul începerii relației lor și avea deja doi copii.

În ultimele săptămâni, Cristina Șișcanu a fost subiectul unor critici referitoare la modul în care și-a răsfățat copiii de sărbători, susținând că ar fi oferit mai multe cadouri fiicei sale decât fiului lui Mădălin Ionescu. Vedeta a respins aceste acuzații, subliniind că alege cadourile în funcție de preferințele și nevoile fiecărui copil.

„Ultima mea uimire a fost atunci când au apărut comentarii la video-urile cu copiii, cu Petra și cu Filip, când găsesc lângă ghetuțe ce le-a adus Moș Nicolae. Au apărut comentarii că Petra a primit mai multe cadouri decât Filip. Stau și mă gândesc ce-o fi în capul acestor oameni, acestor femei, în mod special.

Câteodată stau și mâ gândesc cine sunt personajele astea, ce caută ele aici în comunitatea mea? Ce căutați aici dacă nu vă duce capul? Sincer, nu înțeleg și sunteți și răi.

În primul rând, Petra a primit niște pensule de machiaj pentru copii, un jurnal și un spray de corp cu sclipici și niște dulciuri, portocale. Filip a primit un fular și o căciulă și banane și niște suc de mere. Fiecare dintre ei a primit și câte 100 de lei. Și că Filip a primit mai puține cadouri decât Petra… Cei care comentează nici măcar nu se gândesc că, în primul când, ca valoare, cadoul lui Filip este mai mare, este mai serios cadoul lui. Petra a primit niște prostioare de care să se bucure și să se joace cu ele.

Filip este adult! Are 20 de ani! Filip nu este copil. Cum era să îi iau lui Filip niște prostioare? În plus, el are șifonierul plin cu haine noi, cu etichetă. Din păcate, el nu are activități care implică deplasări, nici nu are cum să folosească atât de multe haine, însă noi îi cumpărăm pentru că este pasionat de chestia asta”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: