Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, îngrijorată pentru rudele din Ucraina. Mărturisirile emoționante ale vedetei: “Panica este instalată peste tot”

Cristina Șișcanu, îngrijorată pentru rudele din Ucraina. Mărturisirile emoționante ale vedetei: “Panica este instalată peste tot”

Atacul Rusiei asupra Ucrainei a creat panică și în rândul românilor, mai ales printre cei care au rude în țara vecină greu încercată. Este cazul Cristinei Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că are rude care locuiesc în mai multe orașe din Ucraina, povestind care este starea de spirit a acestora.

Cristina Șișcanu a povestit pe rețelele de socializare că este foarte atentă la toate știrile legate de situația din Ucraina, căci are acolo rude.

Cristina Șișcanu, îngrijorată pentru rudele din Ucraina. Mărturisirile emoționante ale vedetei

„Da, situația e gravă. Sunt ochi și urechi la știrile care sunt derulate pe TV. Dar și în mediul online despre situația din Ucraina. Asupra noastră se răsfrâng lucrurile astea și mai concret pentru că verișoarele mele sunt ucrainence. Fratele mamei este stabilit de foarte mult timp în Ucraina. Are familie, două fete de vârste apropiate de a mea, care, la rândul lor, au familii și copii”, a povestit soția lui Mădălin Ionescu.

„Una este în Kiev, alta este într-o zonă care încă nu este vizată de ruși. Verișoara mea din Kiev este în aceste momente la serviciu, este asistentă medicală.
Își desfășoară activitatea în continuare în mod obișnuit, deși, după cum bine știți, au avut loc câteva atacuri militare în zonă”, a explicat jurnalista pentru urmăritorii ei de pe Instagram.

Cristina Șișcanu: “Panica este instalată peste tot”

Cristina Șișcanu a mai povestit și că panica este instalată peste tot în țara vecină României. Ucrainieini stau ore în șir la coadă la benzinării, ca să-și alimenteze mașinile și să fie gata de plecare oricând, a mai povestit vedeta.

„Unchiul meu este stabilit aproape de orașul Zhytomyr, într-o zonă în care e pace, să zic așa. Panica este instalată peste tot. A stat trei ore la coadă la benzinărie să-și alimenteze mașina. Toți încearcă să fie pregătiți pentru plecare, în caz de nevoie. Tot unchiul meu mi-a zis că sunt echipaje de poliție peste tot. Sunt verificate mașinile din zona în care stă el. Lucrul ăsta încetinește circulația, se creează blocaje”, a mai detaliat Cristina Șișcanu.

„Le-am propus rudelor să vină la mine, să am grijă de ei pe toată perioada asta critică. Mi-au zis că nu vor să plece acum de acasă. Îi înțeleg, însă propunerea rămâne. Eu îi aștept. Sunt dispusă să-i ajut cu orice este nevoie. Complicat…”, a concluzionat soția lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu (37 ani) este căsătorită cu Mădălin Ionescu (51 de ani) din 2011. O au pe fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Celebrul prezentator TV mai are alți doi copii, din prima căsnicie. Mai exact, pe fiica Ștefania (23 de ani) și fiul Filip (18 de ani).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: