Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu și-a deschis sufletul și a recunoscut! Declarații dureroase despre traumele ei

Cristina Șișcanu și-a deschis sufletul și a recunoscut! Declarații dureroase despre traumele ei

Cristina Șișcanu, sfaturi importante pentru femei

Cristina Șișcanu, cunoscută jurnalistă, ne oferă o incursiune emoționantă în viața sa, dezvăluind detalii despre călătoria de la Chișinău la București, munca din copilărie și secretul naturaleții sale la TV. Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Cristina povestește despre relația cu Mădălin Ionescu, momentele grele din viață și bucuria de a fi mamă.

Cristina Șișcanu dezvăluie cel mai greu moment din viață

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de 14 ani, iar jurnalista recunoaște că iubirea și chimia sunt fundamentale în relația lor. Reflectând asupra celui mai greu moment din viață, Cristina își amintește cu emoție de stările de anxietate pe care le-a avut și de cum a învățat să le gestioneze. „Am avut stări de anxietate, nu am știut să le gestionez. A fost perioada cea mai grea, dar și cea mai necesară pentru maturizarea mea,” mărturisește jurnalista.

În copilărie, Cristina Șișcanu a fost un copil serios și implicat în activități diverse. A prezentat serbările de la grădiniță, a înființat un ziar în liceu și a fost corespondent netitular la Radio Moldova. Toate aceste experiențe au contribuit la formarea unei personalități puternice și asumate. „De foarte mică, am prezentat toate serbările. Primul meu eveniment a fost în grupa mare, Festivalul toamnei se numea,” își amintește Cristina.

O copilărie plină de activități

Cristina Șișcanu descrie copilăria sa ca fiind foarte frumoasă, deși a fost singură la părinți. A avut parte de susținerea constantă a părinților, care i-au creat toate condițiile necesare pentru o copilărie minunată. „Părinții mi-au creat toate condițiile pentru a avea o copilărie minunată. Nu am avut lipsuri și m-au susținut mereu,” spune jurnalista.

Încă de mică, Cristina a fost un copil activ și implicat. Participa la olimpiade, câștiga premii și se implica în activități extrașcolare. Deși a muncit foarte mult, consideră că a fost o muncă frumoasă, plină de satisfacții. „Am muncit foarte mult în copilărie, dar a fost o muncă superbă. Mă distram alături de prieteni și de colegi,” își amintește ea.

Experiența liceului și relația cu profesoara de română

Perioada liceului a fost una marcată de provocări pentru Cristina. A avut o relație complicată cu profesoara de română, care i-a dat doar note de 9, motivând că vrea să o motiveze. „Îmi dădea numai nota 9. Spunea că sunt cea mai bună, dar avea și câteva eleve mai puțin talentate cărora le dădea 10. Am întrebat de ce și ea îmi spunea că vrea să mă motiveze,” povestește Cristina.

Această provocare a ambiționat-o și mai tare, reușind să câștige premiul 1 la olimpiadele de română. „Am participat la Olimpiadă, am luat locul întâi pe liceu, la toate etapele. A fost o performanță uriașă,” spune ea.

Cristina Șișcanu a fost întotdeauna o elevă sârguincioasă, iar experiențele din liceu au contribuit la formarea unei persoane determinate și curajoase. „Nu am fost niciodată timidă, dar nici cu tupeu. Am fost un copil curajos. Sensibilă în același timp, mă durea enorm nedreptatea,” adaugă jurnalista.

Sfaturile Cristinei Șișcanu după 13 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu

După 13 ani de căsnicie, Cristina Șișcanu împărtășește secretul unei relații durabile. „Pentru ca o relație să aibă potențial, trebuie să pornească din iubire. Atracție, chimie, iubire, toate formele astea,” spune ea. Cristina subliniază importanța unei viziuni comune asupra vieții și a dăruirii reciproce în relație. „Ambii să dăruiască celuilalt și să nu uite niciodată ce i-a legat,” adaugă ea.

Cristina apreciază devotamentul soțului său, Mădălin Ionescu, față de familie și copii. „Principala calitate a soțului meu… Ca bărbat mă face să mă simt unică, cea mai frumoasă și cea mai cea în toate. Este foarte devotat copiilor,” mărturisește ea.

Viața de zi cu zi și pasiuni comune

Cristina Șișcanu este pasionată de bucătărie și, deși nu gătește zilnic, apreciază arta culinară. „Îmi place foarte mult bucătăria italiană. Știu să fac câteva deserturi, un tort, dar mi-e frică cu kilogramele astea care se adună,” spune ea. De asemenea, Cristina se bucură de activitățile alături de copiii săi, Petra și Filip. „Îmi place să fac diverse activități cu Petra și cu Filip: să colorăm, să facem puzzle-uri, să mergem la cinema, să mergem în vacanțe,” povestește ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: