Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, surprinși în ipostaze romantice. Cum s-au filmat de față cu toată lumea

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, surprinși în ipostaze romantice. Cum s-au filmat de față cu toată lumea

GALERIE FOTO (3)

Cristina Șișcanu nu ezită să-și arate dragostea față de soțul ei, ori de câte ori are ocazia. Frumoasa prezentatoare TV și Mădălin Ionescu au fost surprinși, din nou, în ipostaze romantice pe internet. Cum s-au filmat cei doi în văzul tuturor.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în ipostaze romantice

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi prezentatori de televiziune sunt împreună de ani buni și au o fetiță minuntată, pe Petra. De altfel, jurnalistul mai are doi copii din prima căsnicie pe care Cristina îi iubește enorm, așa cum s-a văzut în nenumărate rânduri. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” este foarte activă pe rețelele de socializare, unde ține legătura cu cei care o urmăresc îndeaproape. Aceasta le oferă adesea sfaturi și vorbește despre situațiile în care este pusă în viața de zi cu zi. Cristina Șișcanu nu ezită să apară pe internet așa cum este ea. Sinceră și directă, jurnalista se prezintă „fără filtre”.

Și de data aceasta, vedeta și soțul ei au fost surprinși în ipostaze romantice. Cristina Șișcanu a postat un videoclip împreună cu Mădălin, mărturisind că vizionează un film. La finalul videoclipului, Cristina Șișcanu își pupă cu patos soțul. „ Mă uit cu iubitul meu la un film(…) Ești frumos, baby. Nu-mi strica machiajul, îl mai țin un pic”, a spus vedeta pe Instagram, la secțiunea Stories.

Cristina Șișcanu, despre cei doi copii ai soțului ei

Cristina Șișcanu ține foarte mult la cei doi copii ai soțului ei, Filip și Ștefania. Tânăra are acum 25 de ani și nu mai locuiește în casa tatălui său, însă toți se înțeleg extrem de bine. „M-a surprins că mi-a zis că își dorește (n.r fiica ei) să adoptăm un copil, pentru că e și foarte mică.(…) Eu mă bucur foarte mult când văd oameni care fac gesturi de genul ăsta și dacă aș avea foarte mulți bani, aș mai și face copii și aș mai și adopta și m-aș dedica lor, pentru că îmi place. Tot ce am vrut eu să fac până acum am făcut. Nu spun nu. Eu oricum am adoptat cumva doi copii acum 12 ani”, spunea Cristina Șișcanu, într-o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: