Redactia.ro
Home » Monden » „Cruella de Vil” a Familiei Regale. Cine este Prințesa Michael de Kent, cunoscută publicului britanic pentru comportamentul ei neadecvat

„Cruella de Vil” a Familiei Regale. Cine este Prințesa Michael de Kent, cunoscută publicului britanic pentru comportamentul ei neadecvat

GALERIE FOTO (7) Cruella de Vil a Familiei Regale

„Cruella de Vil” a Familiei Regale. Deși este o figură destul de discretă, Prințesa Michael de Kent este cunoscută în rândul britanicilor pentru comportamentul și comentariile sale acide. Deși este soția Prințului de Kent, văr primar al Reginei Elisabeta, Prințesa Michael de Kent este considerată „scorpia” de la Casa Regală.

„Cruella de Vil” a Familiei Regale. Cine este Prințesa Michael de Kent, cunoscută publicului britanic pentru comportamentul ei neadecvat

„Cruella de Vil” a Familiei Regale. În vârstă de 76 de ani, Prințesa Michael de Kent, fostă baronească Marie Christine von Reibnitz, este consideră de mulți britanici, Cruella de Vil a Casei Regale. Căsătorită cu Prințul de Kent, văr primar cu Regina Elisabeta a II-a, aceasta nu a ezitat niciodată să-și spună părerea, oricât de dură ar fi. Cu origini germane și maghiare, Prințesa Michael de Kent, este una dintre cele mai controversate figuri de la Palatul Buckingham. Luna trecută, presa din Londra anunța că prințesa are probleme serioase de sănătate după ce s-a vaccinat cu AnstraZeneca.

Conform unor surse apropiate acesteia, prințesa nu s-a simțit bine, timp de o lună de zile, luptându-se cu tromboză. Cu toate că soțul său se află în centrul unui scandal mediatic, fanii regali s-au declarat impresionați de suferința Prințesei. Soțul acesteia este acuzat că își vinde influența pe care o are la Kremlin, ca prieten al lui Vladimir Putin, pentru potențiali investitori de afaceri cu Rusia. De-a lungul timpului, Printesa Michael de Kent a reușit să își câștige titlul de cel mai antipatic membru al Casei Regale. Multă lume o consideră pe aceasta drept o femeie rece și lipsită de diplomație. Mai mult, prințesa este acuzată de rasism, lucru care a determinat-o pe Meghan Markle să aducă numeroase acuzații Familiei Regale.

Un episod șocant a avut loc între soția lui Prințul Harry și Printesa Michael de Kent. În decembrie 2017, soția prințului de Kent ar fi sosit la prânzul de Crăciun organizat de suveran purtând o broșă cu o simbolistică rasistă, având un chip al unui sclav negru. Se pare că aceasta știa că la masă va fi prezentă și Meghan Markle.

Poreclită de britanici „Prințesa Insistentă”

De când s-a măritat cu nepotul Regelui George V, Printesa Michael de Kent a fost privită cu ochi critici de britanici, fiind poreclită de aceștia „Prințesa Insistentă”. Aceasta era divorțată și era de religie catolică când s-a căsătorit cu prințul de Kent. Marie Christine s-a născut în 1945, într-o localite al Republicii Cehe, fiind fiica cea mică a baronului neamț Günther Hubertus von Reibnitz și al cele de-a doua lui soții, contesa maghiară Maria Anna Carolina Franziska Walburga Bernadett.

Printul si Printesa de Kent

Tatăl sau a fost membru al partidului nazist, cu rol activ în armata germană în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, dar acest trecut nefast al tatălui ei, i-a înfuriat pe membrii casei regale. Aceasta mai fusese căsătorită când a decis să se mărite cu Prințul de Kent, fiind, precursoarea Camillei și a lui Meghan Markle. Aceasta a fost căsătorită cu bancherul englez Thomas Troubridge, de care s-a despărțit după doi ani de căsnicie. Prințul de Kent a fost îndrăgostit până peste cap de Marie, motiv pentru care a renunțat la pretențiile lui de succesiune la tron.

Michael de Kent

În 2004, aflată într-un restaurant în New York, prințesa le-a spus unor afro-americani care vorbeau tare, aflați la o masă din apropiere, să se întoarcă în coloniile de unde au venit. Mai mult, aceasta a jignită pe regretata Printesa Diana că este plictisitoare și lipsită de educație, acest lucru enervându-i la culme pe britanici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: