Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jenna Ortega la filmările „Wednesday” din România: „Senzația era de parcă fusesem lovită de tren” 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jenna Ortega la filmările „Wednesday” din România: „Senzația era de parcă fusesem lovită de tren” 

Serialul de succes „Wednesday” s-a filmat în România! Care sunt celebrele locații alese de Netflix 

Iată cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jenna Ortega la filmările „Wednesday” din România. Actrița principală a povestit îndetaliat tragicul eveniment!

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jenna Ortega la filmările „Wednesday” din România

Actrița principală a serialului de succes de pe Netflix, „Wednesday” a povestit cu sufletul deschis un episod trist de pe platourile de filmare. Aceasta se afla la scena dansului, unde depusese efort pentru a-și face singură o coregrafie demnă de publicul serialului, când deodată s-a simțit „călcată de tren”. Atunci a aflat cu regret că a fost infectată de virusul Covid-19 și a fost nevoită să stea în carantină. Singurul regret al actriței este că nu a fost lăsată să refacă scena dansului, deoarece este sigură că i-ar fi ieșit mult mai bine:

„Am făcut singură coreografia. Nu sunt o mare dansatoare, e clar pentru toată lumea. Alesesem piesa(n.r. melodia Goo Goo Muck a trupei The Cramps, din 1981), cu aproximativ o săptămână înainte și am încercat să iasă cât mai bine. A fost aiurea, pentru că era prima mea zi, infectată cu Covid.

Da, a fost ciudat. De obicei, când mă îmbolnăvesc, ceea ce se întâmplă rar, nu am cine știe ce simptome. Aveam niște crampe musculare, doar, dar senzația era de parcă fusesem lovită de tren și că un spiriduș mi-a rămas în gât și își înfige ghearele în esofagul meu. Mi-au dat niște pastile, între cadrele filmate, întrucât așteptam rezultatul testului”, a mai povestit Jenna Ortega pentru sursa amintită

Le-am sugerat să refacem scena, dar nu a mai fost timp. Probabil că mi-ar fi ieșit mai bine”, a spus, dezinvoltă, Jenna Ortega, în cadrul unui interviu al publicației NME.com. 

MGM, compania care a produs serialul, a confirmat pentru publicația menționată mai sus tragicul eveniment  și i-au liniștit pe fanii actriței, susținând faptul că actrița principală a îndrăgitului serial, filmat în România, fost carantinată până când s-a însănătoșit și testul Covid a arătat un rezultat negativ.

Serialul de succes „Wednesday” s-a filmat în România

Serialul de succes „Wednesday” sau „Familia Addams” a fost filmat la noi în țară de echipa Netflix și se bucură de un real succes, la care mulți nici nu se așteptau.

În cadrul serialului apar și doi actori români în roluri importante, Victor Dorobanțu (Mânuță) și George Burcea (Lurch), iar din distribuție au făcut parte și alți români, motiv de mândrie.

O mare parte din serial a fost filmată în orașul Jericho. Mulți s-au întrebat, inițial, dacă acel orășel este tot la noi în țară sau în America. Ei bine, orașul Jericho din Wednesday este chiar la Buftea.

Alte locații:

– Grădina botanică (orele de botanică);
– Universitatea Politehnică (liceul Nancy Reagan);
– Casa Monteoru (balul bobocilor);
– Conacul Olga Greceanu (casa lui Garret Gates);
– Lacul Brănești (concursul cu bărci)
– Castelul Cantacuzino din Bușteni, prelucrat în postproducție (Academia Nevermore);
– Bazinul Dinamo (scena cu piranha);
– Gara din Sinaia (Gara Burlington).

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: