Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea. Prezentatoarea a ajuns, zilele trecute, la spital: „

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea. Prezentatoarea a ajuns, zilele trecute, la spital: „

Abia acum a spus. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea. Prezentatoarea de televiziune a ajuns, zilele trecute, la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Nu este pentru prima dată când soâia lui Tavi Clonda se confruntă cu o astfel de situație. Iată prin ce a trecut.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Prezentatoarea de televiziune a ajuns pe mâinile medicilor, zilele trecute, după ce a acuzat stări de rău. Soția lui Tavi Clonda a ajuns pe patul de spital și a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Gazda emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii” și-a îngrijorat fanii, după ce a postat imagini cu ea, dintr-o unitate medicală. Moderatoarea a explicat faptul că este a treia oară când face colică renală, în ultimele 4 luni și că este îngrijorător ceea ce se întâmplă. „Da, am fost bolnavă și tare tristă din cauza asta. Este a treia oară când fac colică renală în ultimele 4 luni, deci este îngrijorător”, a declarat Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Tot ea a spus că urmează să-și facă mai multe investigații amănunțite, pentru a afla cu ce se confruntă, de fapt. „Acum sunt bine, pe tratament încă, dar nu mai pot continua așa la nesfârșit, pentru în curând am să devin imună și la antibiotic. După seria de tratament în curs am nevoie de o pauză să se curețe organismul și am să merg la investigații suplimentare”, a spus aceasta.

Fiica cea mare, Victoria, la spital

Și fiica cea mare a Gabrieli Cristea a ajuns la spital. Prezentatoarea a mers cu Victoria la o unitate medicală, după ce copila nu s-a simțit deloc bine. „Am fost cu Victoria (n.r. la spital), care a avut niște episoade de vomă. A făcut o indigestie și mă speriasem foarte tare. Ideea este că Victoria a mers și a fost super curajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos”, declara aceasta, în urmă cu puțin timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: