Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce s-a ocupat Mihai Găinușă după ce a renunțat la „Cronica Cârcotașilor”

Cu ce s-a ocupat Mihai Găinușă după ce a renunțat la „Cronica Cârcotașilor”

GALERIE FOTO (2) mihai găinușă

Mihai Găinușă revine pe micul ecran după o pauză de aproape șapte ani în care telespectatorii i-au simțit lipsa. Fostul cârcotaș a acceptat să prezinte o emisiune de divertisment. Iată cu ce s-a ocupat în timpul în care a stat departe de platoul de filmare!

Cu ce s-a ocupat Mihai Găinușă în ultimii șapte ani

După ce s-a retras de pe micul ecran, Mihai Găinușă nu a renunțat în totalitate la interacțiunea cu publicul. Fostul coleg al lui Șerban Huidu a prezentat la canalul de radio Național FM un matinal alături de colega sa Oana Paraschiv. Mihai Găinușă oferea ascultătorilor cele mai importante știri ale zilei, le prezenta prognoza meteo, iar ocazional purta dezbateri cu diverși invitați.

După o pauză de aproape șapte ani de la televiziune, Găinușă a decis să revină. Și nu oricum, ci în forță! Conform primelor informații, Mihai va prezenta o emisiune de satiră, semn că nu a renunțat complet la atitudinea de cârcotaș!

„O să fie o emisiune de satiră, în care comentăm, eu și colega Oana Paraschiv, de la matinal, câteva știri ale săptămânii. De la noi și de la alții. Majoritatea sunt din online. Dar mai vizăm și fauna din televiziuni, aberațiile din site-urile de știri și ciudățeniile de pe TikTok.

Am acceptat oferta celor de la Canal 33 deoarece mi se pare o televiziune cu potențial și, deși e încă micuță, am găsit aici oameni cu potențial, paroliști, ambițioși și profesioniști. Și emisiuni curate, nemanelizate”, anunța Mihai Găinușă.

Ieri erau prieteni buni, azi nu vor să audă unul de celălalt!

Deși au fost foarte buni prieteni, Mihai Găinușă și Șerban Huidu au pornit pe căi separate și nu și-au mai vorbit de ani buni. Șerban ar fi încercat să-l contacteze pe fostul său coleg, însă nu a reușit să comunice cu acesta, spre dezamăgirea sa.

serban huidu si mihai gainusa
Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu-și mai vorbesc

În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori.

Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”, povestea Șerban Huidu, potrivit Impact. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini