Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Lavinia Pîrva, după ce a renunțat la televiziune. Are propria afacere, dar este și mămică „cu normă întreagă”

Cu ce se ocupă acum Lavinia Pîrva, după ce a renunțat la televiziune. Are propria afacere, dar este și mămică „cu normă întreagă”

GALERIE FOTO (3)

Lavinia Pîrva se numără printre vedetele care au decis să se dedice în totalitate familiei lor. După ce l-a adus pe lume pe Alexandru, minunea sa și a lui Ștefan Bănică Jr., artista s-a retras din lumina reflectoarelor și i-a dăruit tot timpul micuțului său. În această perioadă a ajuns să-și descopere o pasiune nebănuită, care a ajutat-o să-și deschidă o afacere profitabilă chiar în perioada pandemiei.

Lavinia Pîrva a fost binecuvântată cu o frumusețe deosebită și talent muzical, pe care le-a valorificat cu succes în televiziunea din România începând cu anii 2000. A fost model, artistă și invitată la diferite emisiuni, dar totul s-a schimbat în momentul în care a devenit mamă.

Cu ce se ocupă acum Lavinia Pîrva, după ce a renunțat la televiziune

În urmă cu doi ani și jumătate a adus pe lume un băiețel adorabil, pe care ea și Ștefan Bănică Jr. au decis să-l numească Alexandru. Atunci vedeta a decis că vrea să-și crească copilul cu multă grijă și atenție, așadar era necesar să facă o schimbare în viața sa. A renunțat la cariera în televiziune, totul pentru ca ulterior să-și descopere o nouă pasiune cu ajutorul căreia și-a deschis propria afacere.

Pentru Lavinia totul a început în perioada de după naștere, când kilogramele în plus reprezentau o problemă pentru ea. Cu toate că a reușit să piardă în timp record cele 20 de kilograme, corpul său nu mai era același. Astfel, hainele pe care le avea în dulap nu i se mai potriveau deloc, iar ea a fost pusă în situația în care trebuia să-și alcătuiască o nouă garderobă.

„M-am simțit foarte bine în perioada în care eram însărcinată, eram așa ca un ursuleț. Luasem atât de mult, la un moment dat râdeam, nu-mi venea să cred nici mie cum e posibil să fiu așa măricică. […] Am făcut un business, tocmai în ideea în care nu mai aveam cu ce să mă îmbrac.”, a declarat soția lui Ștefan Bănică Jr. pentru Cătălin Măruță.

Lavinia Pârva și-a deschis propriul magazin de haine online

Din păcate, magazinele de haine nu i-au putut oferi Laviniei Pîrva ce-și dorea, așa că a fost nevoită să găsească o soluție. A apelat la serviciile unei croitorese, iar rezultatele au fost pur și simplu uimitoare. Hainele pe care le purta au fost foarte apreciate de apropiații săi, așa că a prins curaj și și-a lansat propria afacere. Este vorba de un magazin online de haine, care se bucură de un mare succes încă de când a fost lansat.

„Nimic nu mai mergea, nimic nu-mi mai plăcea. Și până la urmă am zis <<ok, eu am să-mi fac hainele așa cum vreau eu>> . M-am dus la o croitoreasă foarte bună, am făcut câteva ținute și prietenele mele au fost îndrăgostite, au zis <<Wow! Vrem și noi>>. Și m-au încurajat să fac un business din treaba asta.”, a mai povestit Lavinia pentru aceeași sursă.

Are propria afacere, dar este și mămică „cu normă întreagă”

Chiar dacă acum este femeie de afaceri, Lavinia Pîrva nu a renunțat la dorința sa de a-i fi aproape în fiecare moment micuțului Alexandru. Și-a asumat încă de la început că rolul de mamă va deveni esența vieții sale, așa că face tot posibilul să-și crească băiețelul fără ajutor.

„Am ales să fiu mamă cu normă întreagă, mi-am dorit lucrul ăsta și îmi place foarte tare, este adevărat că e foarte greu. ”, a mărturisit aceasta.

Singura care i-a fost alături a fost mama sa, care a venit de la Timișoara pentru a-i purta de grijă nepotului său. Acest lucru s-a întâmplat în primii ani de viață ai micuțului, când Lavinia avea nevoie de îndrumare și susținere.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu au apelat niciodată la serviciile unei bone

În ultimii doi ani și jumătate Ștefan Bănică Jr. și partenera sa nu au apelat deloc la serviciile unei bone, tocmai pentru că dorința lor principală a fost ca Alexandru să crească înconjurat de familia sa. Este un copil vioi, plin de energie și foarte isteț, care se bucură de multă dragoste și grijă din partea părinților săi.

Acum, când mama Laviniei Pîrva s-a întors acasă, vedeta a continuat să se ocupe singură de fiul său. Reușește să îmbine viața profesională cu cea de familie, iar acest lucru o face să se simtă mai împlinită și mai fericită ca niciodată.

„M-a ajutat mama și cumva mama a stat lângă mine destul de mult, acum a plecat la Timișoara să mai respire și ea, dar nu mi-am dorit neapărat să am o bonă. Mi-am dorit să crească cumva cu mama, cu bunica și așa mai departe. Sunt mândră că am reușit să fac lucrul acesta până la vârsta asta. Iată, copilul a stat numai și numai lângă mama și bunica.”, a încheiat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: