Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă astăzi fosta soție a lui Adrian Mutu, Consuelo. Cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de un deceniu

Cu ce se ocupă astăzi fosta soție a lui Adrian Mutu, Consuelo. Cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de un deceniu

consuelo matos

Adrian Mutu este cunoscut nu doar prin prisma carierei impresionante pe care o are în lumea fotbalului, ci și pentru viața tumultoasă pe care a dus-o și pentru poveștile de dragoste a cărui protagonist a fost. În prezent este căsătorit cu frumoasa Sandra, alături de care are un băiețel, însă în trecut a mai avut o relație care a ținut prima pagină a publicațiilor. Iată cu ce se ocupă astăzi Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu!

Cu ce se ocupă astăzi fosta soție a lui Adrian Mutu, Consuelo

Adrian Mutu și Consuelo au pus capăt relației lor după o perioadă de 8 ani, cu mai mult de 10 ani în urmă. Cei doi au fost împreună din 2005 până în 2013, când au decis să se separe. După divorț, Consuelo și cele două fete ale cuplului, Adriana și Maya, au hotărât să se întoarcă în Republica Dominicană, țara natală a frumoasei Consuelo.

În țara natală, Consuelo a reușit să-și construiască o afacere prosperă, și anume o agenție imobiliară. Așadar, Consuelo se ocupă de vânzarea caselor dintr-un complex de lux, unde prețul unei locuințe poate ajunge și la un milion de dolari, ceea ce înseamnă că și comisioanele pe care le obține sunt substanțiale, iar fosta soție a lui Mutu nu are grija zilei de mâine.

Cu o afacere înfloritoare în spate, frumoasa Consuelo Matos a ales să exploreze și lumea filmului, urmând exemplul primei soții a lui Adrian Mutu, Alexandra Mutu. Astfel, Consuelo s-a dedicat artei actoriei și a avut oportunitatea de a juca în două filme: „Desperado” și „El Mariachi”.

Adrian Mutu are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții

Deși au trecut printr-un divorț dureros, Adrian Mutu are numai cuvinte de apreciere și recunoștință în privința fostei sale soții. Cunoscutul antrenor afirmă că fosta soție a avut o contribuție semnificativă în dezvoltarea sa și susține că datorită ei a aflat ce dorește cu adevărat de viață.

„M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții.

Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie”, povestea Adrian Mutu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: