Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce se ocupa Iulia, tânăra mamă care s-a aruncat în gol dintr-un bloc din Timișoara, cu cei doi copii în brațe

Cu ce se ocupa Iulia, tânăra mamă care s-a aruncat în gol dintr-un bloc din Timișoara, cu cei doi copii în brațe

Tragedia de la Timișoara, unde o tânără mamă s-a aruncat în gol în brațe cu cei doi copii de doar 3, respectiv 6 ani, a îngrozit toată România. Iar gestul extrem a fost unul cât se poate de imprevizibil. Iulia avea doar 33 de ani și urma să se recăsătorească chiar cu tatăl micuților, fostul ei soț.

Despre Iulia nu se poate spune că ar fi avut profilul classic al unei persoane depressive sau sinucigașe. Pozele de pe rețelele de socializare o înfățișau drept o femeie de succes, mereu în pas cu moda și o mamă devotată celor doi copii ai săi.

Cu ce se ocupa Iulia, tânăra mamă care s-a aruncat în gol dintr-un bloc din Timișoara, cu cei doi copii în brațe

Iulia și-a pus capăt zilelor, la 33 de ani. S-a urcat pe un bloc din Timișoara, iar apoi s-a aruncat în gol. I-a luat cu ea și pe cei doi copii ai ei și ai bărbatului cu care ar fi urmat să se recăsătorească. Acum fostul soț, plecat la muncă în Austria, a venit în țară pentru a-și înmormânta familia.

Despre Iulia se știe că a studiat psihologia. Însă se pare că a dorit să-și încerce șansa cu o proprie afacere în lumea modei.

Tânăra a avut propriul magazin online prin care obișnuia să vândă haine, cunoscut sub numele Fashion Empire, potrivit Fanatik.ro.

Însă se pare că ceva nu a mers întocmai, având în vedere că în 2015, Iulia a decis să-și închidă magazinul.

Nici fostul soț al Iuliei, tatăl celor doi copii care s-au stins după ce mama s-a aruncat în gol cu ei în brațe, pe numele său Alexandru, nu a avut noroc în afaceri.

Tânărul de 36 de ani deține o afacere în domeniul restaurantelor, prin intermediul unei societăți comerciale care este activă și în prezent. Însă nu a mai avut încasări din 2011, potrivit Fanatik.ro.

Fostul soț al Iuliei apare și ca asociat și într-o firmă de construcții cu sediul în Timișoara, împreună cu alte două persoane. Însă informațiile de la Ministerul Finanțelor arată că societatea nu și-a mai declarat bilanțul anual din anul 2018.

Când urma Iulia să se recăsătorească

Potrivit ultimelor informații, Iulia și Alexandru au semnat, pe data de 19 aprilie 2022, o declarație de căsătorie la Serviciul de Stare Civilă din cadrul primăriei Timișoara.

Așa cum prevede legea, publicația de căsătorie se depune cu exact 10 zile calendaristice înainte de ziua în care se oficiază cununia civilă, cu excepția unor situații speciale, în care aceasta se poate amâna sau devansa pentru o perioadă scurtă.

Așadar, Iulia și Alex ar fi trebuit să se recăsătorească vineri, 29 aprilie. Însă, potrivit informațiilor din presa locală, bărbatul era în Austria când s-a produs tragedia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini