Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce vedetă internațională s-a întâlnit Ilinca Vandici. Fotografia apreciată de mii de fani

Cu ce vedetă internațională s-a întâlnit Ilinca Vandici. Fotografia apreciată de mii de fani

Ilinca Vandici s-a întâlnit cu o vedetă internațională, chiar în aeroport. Prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!” n-a stat pe gânduri și a rugat-o imediat să facă o poză, pe care mai apoi a postat-o pe rețelele de socializare. Nimeni nu se aștepta s-o vadă pe Ilinca Vandici alături de o persoană atât de celebră în toată lumea.

Ilinca Vandici s-a întâlnit cu o vedetă internațională

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Prezentatoarea de televiziune este foarte apreciată de public pentru felul ei de a fi, dar și pentru stilul pentru care dă dovadă cu fiecare apariție în lumea mondenă. Ilinca Vandici este și foarte activă în mediul online, acolo unde-și ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. La fel a făcut și de data aceasta, când a postat o fotografie cu una dintre marile vedete internaționale. Mai exact, cu nimeni alta decât cu Eva Longoria!

Ilinca Vandici a fost foarte bucuroasă că a întâlnit-o pe Eva Longoria, lucru pe care a dorit să-l împărtășească cu toată lumea. Vedeta de la noi n-a stat mult pe gânduri și a rugat-o pe Eva să facă un selfie împreună. Fotografia a ajuns imediat pe internet alături de un mesaj siropos, transmis de Ilinca Vandici. Aceasta nu a ezitat să împartă cu toată lumea bucuria pe care a avut-o în momentul în care a văzut-o de aproape pe Eva Longoria.

Mesajul transmis de Ilinca Vandici, după ce s-a întâlnit cu Eva Longoria

Ilinca Vandici a rămas uimită de atitudinea pe care a avut-o Eva Longoria. Prezentatoarea susține că vedeta internațională este foarte simplă și naturală. Se pare că Eva nu era însoțită de gărzi de corp, știliști, așa cum sunt însoțite persoanele celebre în străinătate. Pentru aceste lucruri, Ilinca Vandici a ținut să-i mulțumească, pentru că i-a dat o lecție de simplitate și naturalețe.

Ia uitați cu cine m-am întâlnit in aeroport… Și ce credeți, nu avea gărzi de corp, ochelari supradimensionați, 7 echipe de stiliști, fițe sau ifose de star internațional! Mi-a zâmbit frumos ceea ce mi-a dat curaj sa o întreb dacă putem face un selfie… “Bineînțeles!” mi-a răspuns, cu același zâmbet firesc… Ești superba , @evalongoria si îți mulțumesc pentru lecția de simplitate si naturalețe!”, este mesajul postat de Ilinca Vandici, în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini