Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-a iubit Andra înainte de a forma un cuplu alături de Cătălin Măruță. Este vorba despre un bărbat celebru!

Cu cine s-a iubit Andra înainte de a forma un cuplu alături de Cătălin Măruță. Este vorba despre un bărbat celebru!

GALERIE FOTO (2) andra

Andra Măruță se numără printre cele mai admirate cântărețe din România, cucerind publicul prin talentul și grația sa. În plus, ea poate fi considerată o femeie împlinită, având o căsnicie fericită din care au rezultat doi copii minunați, alături de partenerul său, Cătălin Măruță. Iată, însă, cine este bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste înainte de a-l cunoaște pe Cătălin!

Cu cine s-a iubit Andra înainte de a forma un cuplu alături de Cătălin Măruță

Andra a păstrat întotdeauna discreția asupra vieții sale personale. Puțini sunt cei care cunosc că înainte de Cătălin Măruță, Andra a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat celebru din România.

Înainte de a-și construi o căsnicie și o familie fericită alături de soțul său, vedeta a trăit o relație pasională. Partenerul său nu era nimeni altul decât Dragoș Caploiu, fost membru al trupei Groove.

andra si dragos

Andra a încercat să se împace cu Dragoș, dar nu a avut succes

Planurile nu s-au derulat conform așteptărilor pentru talentata artistă și, deși nu a fost vorba de infidelitate, cei doi au ales să pornească pe drumuri separate. Persoane apropiate artistei afirmă că aceasta a resimțit profund ruptura și că a făcut eforturi pentru a se împăca cu Dragoș.

„Ei s-au despărțit în septembrie 2005. Cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa câștige locul II la secțiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult și a făcut tot posibilul să se împace cu el.  Dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înțelat. Pur și simplu nu a fost să fie”, povestea un apropiat al Andrei.

„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, confirma și Dragoș Caploiu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: