Redactia.ro
Home » Sport » Cu cine s-ar iubi în secret George Pușcaș, atacantul naționalei. Este frumoasă, celebră, face furori și rupe inimile bărbaților

Cu cine s-ar iubi în secret George Pușcaș, atacantul naționalei. Este frumoasă, celebră, face furori și rupe inimile bărbaților

GALERIE FOTO (5) George Pușcaș

George Pușcaș, cel care a redat speranță românilor în meciul contra Israelului, este unul dintre cei mai controversați jucători de fotbal din acest moment. Bărbatul care a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe conflicte, este acum cel care l-a făcut pe Iordănescu mândru. 

Pe lângă talentul pe care l-a afișat pe terenul de fotbal din Ungaria, George Pușcaș este și un mare cuceritor, iar asta s-a putut vedea de-a lungul anilor. Bărbatul nu a iertat nimic și a frânt multe inimi, până când a ajuns la cea a unei artiste din România despre care se spune că i-ar fi pus capac.

George Pușcaș, posibilul cuceritor al blondei fără inhibiții

Este frumoasă, înaltă, cunoscută și dorită de mulți bărbați din România și nu numai, însă cel care se presupune că i-ar fi ajuns în așternuturi este chiar atacantul de la echipa națională. George Pușcaș ar fi cuplat-o vara trecută, cei doi fiind văzuți împreună, iar de atunci viața bărbatului s-ar fi schimbat.

Nu vă mai ținem foarte mult în suspans și vă spunem că este vorba despre Alexandra Stan, despre care s-a spus că l-ar fi cucerit pe „Jose Armando” de România. Cei doi au petrecut momente frumoase împreună și au pozat în cuplul perfect, chiar dacă nu au recunoscut niciodată că sunt împreună.

George Pușcaș, imagini „fierbinți” cu Alexandra Stan

Nu ne-ar mira ca atacantul să fi „înscris” în deplasare, după meciurile din vară împotriva celor de la Kosovo, respectiv Elveția. După prestația deplorabilă de atunci, pentru care a și fost taxat de fani, George Pușcaș s-a refugiat în Mykonos, în brațele sexy-artistei. Cei doi au fost văzuți la aceeași masă, cântând melodia „Mr. Saxobeat”, alături de alți prieteni.

În aceeași perioadă, Alexandra Stan a postat pe contul său de Instagram o imagine în care era îmbrăcată în tricoul cu numărul 9 al naționalei. Fanii și-au dat seama imediat că, de fapt, era vorba despre tricoul lui Pușcaș. Întrebată atunci de fanii săi dacă i-a picat sau nu în plasă atacantului, artista a declarat că pe ei îi leagă o simplă prietenie, nimic mai mult.

„Dacă mergi într-o vacanță cu niște oameni și sunt mai mulți oameni la o masă, nu înseamnă că ești cu unul din oamenii ăia. Voi mă cunoașteți pe mine, eu sunt foarte sinceră. Dacă eu aveam o relație, eu eram prim care ieșea în față și ziceam”, spunea Alexandra Stan în luna iulie a acestui an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: