Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine se înțelege bine Elena Chiriac după Survivor România. Cum a schimbat-o experiența din show

Cu cine se înțelege bine Elena Chiriac după Survivor România. Cum a schimbat-o experiența din show

Elena Chiriac a fost pe punctul de a câștiga Survivor România. Tânăra a vorbit cu sinceritate într-un interviu despre cum i s-a schimbat viața după acest show extrem, cât i-a luat să redevină un om „normal”, dar și despre conflictele avute cu ceilalți și prieteniile care au rămas.

Cu cine se înțelege bine Elena Chiriac după „Survivor România”. „Este printre cele mai pure suflete pe care le-am întâlnit”

Elena Chiriac, campioana de taekwondo în vârstă de 20 de ani, nu a câștigat Survivor România, deși și-a dorit acest lucru. A crezut că are abilitățile necesare, dar viața are alte planuri pentru ea. Rămâne, totuși, o optimistă.

„Îmi doream foarte mult să câștig, dar se pare că nu mi-a fost destinat acel premiu. Cred că așa a trebuit să fie”, a spus ea într-un interviu exclusiv pentru Viva!. „Cred că am avut doar de câștigat din competiția asta, nu consider că am pierdut nimic”.

„Cât despre corpul fizic, a fost nevoie de aproximativ două săptămâni să se adapteze, să revină la normal. Primele nopți am dormit pe jos”.

Show-ul desfășurat în condiții extreme i-a adus tinerei o anume transformare.

„Văd viața dintr-o perspectivă mai sănătoasă, sunt mai atentă la lucrurile mici, mai prezentă și reușesc să fac rai din ce am”, a povestit Elena în același interviu.

De-a lungul concursului, ea avut conflicte cu Andreea Tonciu, cu Alex Delea și cu Marian Drăgulescu. Totuși, există și persoane pe care le admiră și pe care le apreciază.

„În cinci luni s-au adunat multe frustrări, care, odată cu înfrângerile de care noi, Faimoșii, aveam parte, au ieșit la suprafață. E greu să îți controlezi stările în niște condiții atât de dure. N-aș schimba nimic, deși știu că și eu am greșit. (…) Nu îmi place când sunt subestimată sau disprețuită, și asta mă face să reacționez pe măsură (…)”.

„Laura și CRBL sunt în inima mea. Din momentul în care ei au părăsit competiția, am ajuns să cunosc și alți oameni minunați, Alex Delea este unul dintre ei. Este printre cele mai pure suflete pe care le-am întâlnit”, a mărturisit tânăra campioană de taekwondo, conform sursei menționate anterior. Ea a publicat și o fotografie pe Instagram cu câștigătorul Survivor România.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Chiriac (@elennaq)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: