Redactia.ro
Home » Monden » Cu gândul la al patrulea copil! Îndrăgita actriță e pregătită să devină din nou mamă

Cu gândul la al patrulea copil! Îndrăgita actriță e pregătită să devină din nou mamă

Cu gândul la al patrulea copil! Îndrăgita actriță e pregătită să devină din nou mamă

O vedetă de la noi, o actriță extrem de iubită, este pregătită să devină din nou mamă, pentru că și ea, și soțul ei și-ar dori acest lucru. Pentru cei doi, ar fi al patrulea copilaș dacă vor decide asta. Iată despre cine e vorba și ce declarații au fost făcute în acest sens!

Cu gândul la al patrulea copil! Laura Cosoi e pregătită să devină din nou mamă

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, iar cei doi au împreună trei copii. Sunt părinții a trei fete minunate.

„E extrem de amuzant ce diferență este de la un copil la al treilea copil, ca abordare, pentru că la Rita două săptămâni n-am ieșit din casă, noi stând la curte, iar acum, deja în a treia zi de când s-a născut Lara, eram cu ea la biserică și apoi am mers pe terasă să mâncăm, deci s-a schimbat destul de mult percepția noastră”, a spus actrița pentru libertatea.ro.

Și iată că nu exclud apariția celui de-al patrulea copilaș.

„Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, a declarat Laura Cosoi, care a recunoscut că nu a suferit de depresie postnatală, potrivit unica.ro.

Laura Cosoi a vorbit și despre relația cu soțul ei, care s-a transformat de-a lungul timpului.

„Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. (…) Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a spus Laura Cosoi mai demult la podcastul lui Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: