Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a schimbat prefixul! Ce mesaj emoționant i-a transmis Daniela: „Nu ți-am spus pana acum, dar…” VIDEO/FOTO

Culiță Sterp a schimbat prefixul! Ce mesaj emoționant i-a transmis Daniela: „Nu ți-am spus pana acum, dar…” VIDEO/FOTO

GALERIE FOTO (3)

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Astăzi, Culiță a schimbat prefixul! Îndrăgitul cântăreț a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 30 de ani. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis Daniela!

Culiță Sterp a schimbat prefixul!

Culiță Sterp a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani și se poate considera un bărbat fericit! Acesta are o carieră de succes, o familie superbă și de partea lui se află Daniela, partenera lui de viață, care îi oferă toată dragostea din lume!

Fanii acestuia l-au luat cu asalt și i-au dorit toate cele bune în această zi specială:

„Astăzi, omul nostru drag a schimbat prefixul. A ajuns la vârsta frumoasă de 30 de ani. A trecut prin momente bune și rele, reușind in cele din urmă să treacă zâmbind peste toate. A avut parte și de momente pe care nu le va uita niciodată. A reușit sa facă lucruri pe care puțin oamenii pot. Unul dintre ele este ca s-a făcut plăcut prin comportamentul său, felul lui de a fi și de a se exprima. Altul ar fi ca reușește să facă atmosferă și sa dea un vibe minunat celor din jur. În concluzie, este un bărbat împlinit care a făcut și trecut prin multe. Cu ocazia acestei zile, vreau sa-i urez și eu să aibă parte de tot ce e mai bun, sănătate, fericire și liniște alături de familie și de cei dragi. Tot binele pe care l-ati dăruit celorlalți să vă fie răsplătit prin multe zile senine.. Dumnezeu sa va ocrotească și sa va ajute în continuare! Iar dvs să trăiți mulți ani de acum încolo pentru a putea face oamenii fericiți ca și până acum. Și să nu va schimbați niciodată, sa rămâneți la fel de vesel și amuzant ca în prezent! La mulţi ani, Culiță! Să aveti o zi superbă!”, a scris fanpage-ul lui Culiță Sterp de pe Instagram.

Ieri seară, Culiță Sterp a postat pe Instagram fotografii din aeroportul din Madrid și le spunea urmăritorilor săi că sigur îl va prinde ziua de naștere în avion, motiv pentru care era puțin dezamăgit.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Daniela: „Nu ți-am spus pana acum, dar…”

Partenera de viață a lui Culiță Sterp, Daniela, i-a transmis acestuia un mesaj emoționant pe pagina ei personală de Instagram în care i-a mulțumit pentru iubirea, devotamentul și învățăturile pe care i le oferă zi de zi:

„La multi ani, frumosul meu! 

Ești omul lângă care îmi doresc sa trăiesc o viața și sa construim împreuna tot ce ne-am propus și tot ce visăm când stăm să povestim până noaptea târziu. Nu ți-am spus pana acum, dar când îmi spui ca ești fericit, îmi umpli sufletul de bucurie.
Îți mulțumesc pentru ca alături de tine am o familie frumoasa și un înger de copil și îți mai mulțumesc pentru ca ma inspiri sa fiu mai buna.
Viața lângă tine a fost o continua provocare din care mi-am luat cele mai faine lecții. 

Te iubesc și îți doresc sa ajungi mai departe decât îți imaginezi, pentru ca Dumnezeu îți va da după sufletul tău!”, a scris Daniela pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: