Redactia.ro
Home » Știri » Culiță Sterp, acuzat pe nedrept! Cântărețul NU a ucis un om în 2016

Culiță Sterp, acuzat pe nedrept! Cântărețul NU a ucis un om în 2016

Coincidență de nume în cazul lui Culiță Sterp! Cântărețul NU a provocat accidentul în urma căruia o persoană și-a pierdut viața

S-a vehiculat faptul că celebrul Culiță Sterp ar fi ucis un om în 2016, când nu era celebru, într-un accident rutier, dar acum adevărul a ieșit la iveală! Cel care a produs nenorocirea este, de fapt, un alt bărbat al cărui nume a fost încurcat cu al îndrăgitului cântăreț. Nicolae Sterp, un bărbat care nici nu îl cunoaște pe artist, este cel care a provocat întrega scenă de coșmar!

Culiță Sterp, acuzat pe nedrept

Un bărbat care din cauza coincidenței de nume a fost încurcat cu celebrul cântăreț, ar fi adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi a lovit o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi, în apropiere de Caransebeş. Şoferul a scăpat, dar pasagerul nu. Acesta a primit atunci o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni cu suspendare pentru ucidere din culpă.

Fiul bărbatului decedat în 2016 a vorbit în exclusivitate pentru Observator, la 6 ani distanţă. El a povestit întreaga situație!

Fiul victimei:

„Am ajuns să discut cu tatăl lui care mi-a zis în felul următor: Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Nimic nu îl mai poate aduce pe tatăl tău înapoi, eu sunt conştient de asta, dar hai să ne înţelegem cumva să nu facă copilul meu puşcărie. Şi eu i-am zis, Domnule, nu mai e nimic de discutat. Trebuie să plătească pentru ce a făcut şi nu am ce să discut. Și aia a fost tot, am închis telefonul”.

Deși accidentul rutier a avut loc în 2016, abia în septembrie 2020 a venit sentinţa: 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare. Tot instanţa a decis că va fi supravegheat timp de trei ani, adică până în septembrie 2023, potrivit sursei menționate mai sus.

Culiţă Sterp nu a vrut să vorbească cu jurnaliștii despre acest subiect, tocmai pentru că nu îl viza, deoarece totul a fost doar o coincidență de nume, fiind acuzat pe nedrept:

Nu, nu mă mai deranjaţi, vă rog frumos, de la Antena 1. Mulţumesc!”.

Cine este bărbatul care a produs accidentul

Clujust l-a contactat pe avocatul Ion Vulpoiu din București, care l-a apărat pe bărbatul care are o asemănare izbitoare de nume cu îndrăgitul cântăreț. Aceștia au aflat că Nicolae Sterp, cel care a produs accidentul în anul 2016 nu are nicio legătură cu Culiță Sterp.

Acel bărbat are un magazin în Reșița, unde vinde carne și brânză și este născut în Sibiu, nu în Hunedoar. Totodată, Nicolae Sterp are 35 de ani, nu 30.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: