Redactia.ro
Home » Știri » Culița Sterp, dator la Carmen de la Sălciua. Câți bani ar trebui să îi dea artistul fostei sale soții

Culița Sterp, dator la Carmen de la Sălciua. Câți bani ar trebui să îi dea artistul fostei sale soții

Culița Sterp, dator la Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au avut o colaborare fructuoasă în muzică, însă după divorț, Carmen susține că nu a mai primit niciun ban de la fostul ei soț pentru melodiile cântate împreună, care au generat numeroase vizualizări pe YouTube.

Culiță Sterp ar fi țepuit-o pe Carmen de la Sălciua

După divorț, Carmen de la Sălciua nu a acordat prea multă atenție canalului de YouTube pe care îl împărțea cu Culiță Sterp. Scopul ei principal a fost să se elibereze dintr-o relație pe care o considera nesatisfăcătoare. Canalul de YouTube a devenit proprietatea exclusivă a lui Culiță, care a continuat să posteze și să monetizeze melodiile lor comune.

„Nu am primit niciun ban! Nu am vorbit cu vreun avocat, încă, am vorbit cu echipa mea, cu cei care se ocupă de canalul meu de YouTube. Noi când ne-am despărțit, canalul de YouTube, deși era un canal comun, a rămas la el.

Așa ne-am înțeles. În momentul ăla, eu tot ce îmi doream era să ies din relația respectivă. Nu mă mai interesa și nu m-am mai gândit vreo secundă la treaba asta. Canalul de YouTube a rămas la el, el și-a schimbat numele, lucru care nu m-a deranjat. Pe mine m-a deranjat că în continuare melodiile cu el, cu mine au rămas pe canalul lui de YouTube fără ca eu să primesc vreun ban.

„Până acum eu nu i-am spus niciodată nimic, pentru că nu am mai vorbit cu Culiță de mulți ani”

I-am trimis doar o notificare de la echipa mea de la YouTube ca să șteargă melodia „Jocurile de noroc”. Asta a fost toată conversația, care nu a fost, de fapt, o conversație între noi doi. A fost între părțile de YouTube.
A dat jos melodia apoi, dar piesele pe care eu le-am compus, care au făcut multe milioane de vizualizări, sunt melodii de pe urma cărora nu am câștigat niciun ban. N-am o problemă… Probabil că nu a avut el curajul să mă sune pe mine.

Putea să transmită măcar echipei mele, lui Nek, să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, mai ales că eu am compus acele melodii, în primul rând. Le-am compus pe toate și ele în continuare se află pe canalul lui. Mă deranjează că asta se numește plata muncitorului, știi cum e?”, a declarat CarMen de la Sălciua, pentru Fanatik.

Câți bani ar fi dator Culiță Sterp?

Carmen de la Sălciua a discutat cu echipa sa din Timișoara, care se ocupă de canalul ei de YouTube, și intenționează să consulte un avocat pentru a afla cum poate să își recupereze banii. Ea dorește să clarifice situația financiară și să se asigure că munca ei este răsplătită corect.

„Chiar am discutat cu echipa mea din Timișoara care se ocupă de YouTube să intenteze ceva, nu știu, să vedem. Va trebui să discut și cu un avocat, pentru că nu știu cât e de posibil acum să mi se aloce ceva bani din YouTube. Banii deja sunt încasați. Îți dai seama, de atâția ani… Nu știu exact cum se va proceda”, a adăugat Carmen de la Sălciua, a adăugat artista.

Calculând câștigurile aproximative, Culiță Sterp ar fi încasat sume considerabile din YouTube pentru melodiile lansate împreună cu Carmen. De exemplu, clipul piesei „Se-oprește timpul” are peste 62 de milioane de vizualizări, ceea ce ar putea aduce aproximativ 115.000 de dolari. Alte piese, precum „Banii sau iubirea” (33 milioane de vizualizări) ar fi generat în jur de 61.000 de dolari, iar „Nu te întoarce iară” (11 milioane de vizualizări) ar fi adus puțin peste 20.000 de dolari, potrivit fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: