Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp e urmărit de ghinion. Artistul a fost din nou ținta hoților

Culiță Sterp e urmărit de ghinion. Artistul a fost din nou ținta hoților

Culiță Sterp, cunoscutul artist și membru al unei trupe de muzică, se confruntă cu probleme neașteptate după ce mașina sa a fost vandalizată. Într-o perioadă în care se afla în Italia pentru a participa la mai multe concerte, artistul a avut parte de un incident regretabil care i-a afectat echipamentul și bunurile personale.

Apelul pentru recuperarea bunurilor pierdute

Într-un efort de a-și recupera bunurile, Culiță Sterp a apelat la comunitatea online, cerându-le hoților să-i înapoieze microfoanele în valoare de 5.000 de euro și două bagaje pline cu haine. Cu toate că recunoaște că are nevoie urgentă de aceste obiecte pentru a-și continua activitatea artistică, artistul se confruntă cu incertitudinea recuperării lor.

Surprinzător pentru artist este faptul că hoții au ales să fure doar anumite obiecte din mașină, lăsându-i pe altele intacte. Culiță Sterp este confuz de această selecție, mai ales că vehiculul său conținea și alte bunuri de valoare, inclusiv echipamente audio.

Avem o problemă. Ni s-a spart mașina în Italia, este mașina cu care băieții merg la cântat, este mașina cu care merge formația. Ei doar ce au ajuns acolo în Torino, mai exact(…) Li s-a spart geamul, li s-au furat două microfoane în valoare de 5.000 de euro și două bagaje cu haine. Nu au putut să ia mai mult, nu știu ce s-a întâmplat că duba era plină de boxe și remorca la fel. Putea să fie mult mai rău. Vorba aceea, în tot răul este și un bine, dar cum am zis, au luat doar două microfoane (…) sunt microfoane de ultimă generație.”, a explicat Culiță Sterp pe Tiktok.

Determinarea de a rezolva situația

Cu toate că este dezamăgit de pierderile suferite, Culiță Sterp se arată hotărât să depună o plângere la poliție în cazul în care bunurile sale nu îi vor fi restituite în timp util. Având în vedere că are programate mai multe concerte în viitorul apropiat, artistul subliniază importanța recuperării celor două microfoane pentru activitatea sa profesională.

Eu nu sunt rău de pagubă. Chestia este că nu avem acum la ce să cântăm. Noi plecăm în seara asta la Torino (…) Mâine seară cântăm la Verona, iar poimâine suntem la Padova, tot așa la o petrecere și chestia este că nu avem la ce să cântăm, asta este problema. Eu fac acum acest video în speranța că cei care ne-au luat microfoanele, poate sunt români.”, a mai adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: