Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, foc și pară pe Carmen de la Sălciua. A spus abia acum ce greșeală nu-i poate ierta: „Nu te apuci să dezgropi morții…”

Culiță Sterp, foc și pară pe Carmen de la Sălciua. A spus abia acum ce greșeală nu-i poate ierta: „Nu te apuci să dezgropi morții…”

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi din țară. Au fost căsătoriți doar un an, însă au avut o relație de trei ani. De curând, pentru prima dată, cântărețul și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada pe care a trăit-o alături de fosta lui soție. A recunoscut, totuși, că nu-i poarte ierta un singur lucru.

Culiță Sterp, foc și pară pe Carmen de la Sălciua

După despărțirea de Carmen de la Sălciua, artistul și-a făcut o nouă relație cu Daniela Iliescu, alături de care are și un băiat, pe Milan. Cei doi urmează să se căsătorească, după ce cântărețul a cerut-o de soție pe iubita lui, într-un cadrul de vis. Culiță Sterp a dezvăluit, pentru prima dată, ce greșeală a făcut fosta lui soție, în timp ce acesta se afla la Survivor. Se pare că artista ar fi făcut o postare nepotrivită pe vremea când Daniela era însărcinată. Mesajul postat de Carmen ar fi ajuns la urechile lui Culiță.

„Doar un an am fost căsătorit cu ea, dar am stat trei ani. Da, eu am fost cu actuala soție în clasă, a venit la nunta. Chiar o zis, ce caută asta aici?! Eu mi-am invitat toți colegii de clasa, toți cei care au vrut să vina, au venit. Colegii de scoală de liceu, de facultate…a fost o chestie. Nu sunt genul care să mă feresc, dar atunci era puțin dramatic. 

Ea a vorbit urat de logodnica mea, ea intenționat a postat, soția mea era gravida atunci. A fost întrebată daca ar mai putea fi cu Culita, ar mai fi? Trebuia să tina pentru ea. Ea a răspuns direct da. Ea a spus ceva de logodnica mea ceva ce nu trebuia spus. Femeia fiind gravida, nu te apuci să dezgropi morții nefiind împreună de 2-3 ani”, a explicat Culiță Sterp, în podcastul lui Cătălin Măruță. 

Mama Geta a răbufnit la adresa fostei nurori

Mama Geta a răbufnit, pentru prima dată, și a vorbit despre relația pe care Culiță a avut-o cu Carmen de la Sălciua. Sătulă de toate zvonurile și vorbele, conform cărora Carmen l-ar fi ridicat pe Culiță, mama fraților Sterp a decis să intervină. Femeia a lăsat un comentariu, în care și-a spus nemulțumirea. Apoi, aceasta a fost întrebată în cadrul unui interviu: ”Păi da, ea a încercat să o facă și pe sora ei cunoscută, pe mama ei. Cred că Dumnezeu îi pune pe fiecare după talentul său acolo unde trebuie. Culiță cântă cum nu cântă o sută de oameni, nu zic, și Carmen are voce, are talentul ei. Culiță s-a ridicat și după despărțirea de Carmen, băiatul meu a știut tot timpul cum să se facă plăcut, cu bunătatea lui, cu simplitatea lui”, a spus mama Geta, conform Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini