Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp s-a ales cu o nouă infracțiune la dosar. Ce au descoperit oamenii legii, după ce au recalculat alcoolemia

Culiță Sterp s-a ales cu o nouă infracțiune la dosar. Ce au descoperit oamenii legii, după ce au recalculat alcoolemia

Coincidență de nume în cazul lui Culiță Sterp! Cântărețul NU a provocat accidentul în urma căruia o persoană și-a pierdut viața

Apar noi detalii în cazul lui Culiță Sterp, după ce cântărețul a cauzat un accident în Cluj-Napoca. Oamenii legii au cerut să îi fie recalculată alcoolemia și astfel i s-a adăugat o nouă infracțiune la dosar. Ce au descoperit polițiștii este de-a dreptul incredibil.

Culiță Sterp s-a ales cu o nouă infracțiune la dosar

După accidentul pe care l-a provocat, acum circa două săptămâni în Cluj-Napoca, se pare că problemele se țin lanț de Culiță Sterp. Oamenii legii au cerut recalcularea alcoolemiei și astfel, artistul s-a ales cu o nouă infracțiune la dosar. S-a descoperit faptul că manelistul avea alcoolemia peste limita unei fapte penale, mai exact 0,89 grame/litru alcool pur în sânge, față de 0,71 grame/litru alcool pur cât s-a descoperit inițial. Probele biologice au fost prelevate la o oră de la accidentul lui Culiță, iar acest lucru a făcut ca manelistul să scape de probleme. Cel puțin pe moment. Asta pentru că polițiștii au decis să recalculeze alcoolemia lui și a reieșit faptul că acesta 0,89 grame/litru alcool pur în sânge. Adică, mult peste limita unei fapte penale.

Conform ObservatorNews, Culiță ar putea să nu mai conducă vreodată. Asta pentru că, o nouă infracțiune i s-a pus la dosarul penal, care era oricum în desfășurare. Dacă inițial, manelistul s-a ales cu o amendă și cu permisul de conducere suspendat pe trei luni, acum permisul i-a fost luat până la finalizarea anchetei. Totul după ce alcoolemia i-a fost recalculată de oamenii legii.

Culiță Sterp, dezamăgit de oamenii care nu i-au fost alături

Cântărețul susține că în jur de 10-20% din urmăritorii lui se bucură pentru situația prin care trece și greul pe care îl duce în spate. Acesta subliniază faptul că nu înțelege unde se aflau toți acești oameni atunci când el alături de familia lui se implicau în acte de binefacere.

„Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi. Abia așteaptă să te vadă la un necaz, să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, ci să-și dea un picior să te duci și mai jos. Când faci 100, 1000 de fapte bune, și numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea bune și vorbesc doar de aia rea. Dar asta cred că e din firea omului rău. Știți care e defectul oamenilor buni? Că se așteaptă ca și ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că văd că sunteți cam 10,20 la sută, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală. Unde ați fost ăștia care tot comentați de rău, și presa care mă denigrează oarecum, unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune? Când am făcut casă lui Ion, eu cu frate-miu, din banii noștri, când am fost la case de copii și am dat bani o grămadă, unde ați fost? Că am făcut multe pe care nu le-am mai postat, că după vă luați de noi.

Unde ați fost când mi s-a furat seiful cu 300 de mii din casă. Ați venit vreo unu la mine să ziceți „vai, săracu”… V-ați bucurat, majoritatea v-ați bucurat. Toată lumea greșește, e adevărat că unii mai mult, alții mai puțin, dar ce câștigăm noi că ne judecăm unii pe alții?! Trageți voi ce am făcut eu? Plătiți voi pentru păcatele mele sau eu pentru ale voastre? De ce vă e ciudă pe mine că am, că mie nu mi-e ciudă pe voi că n-aveți.”, a spus Culiță, într-un video postat pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: