Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, tată de fată? Artistul are planuri mari de viitor

Culiță Sterp, tată de fată? Artistul are planuri mari de viitor

culita sterp

Familia Sterp ar putea deveni mai numeroasă curând! Culiță are planuri mari de viitor și speră să devină cât mai repede posibil tată de fată.

Culiță vrea să devină tată de fată

Culiță Sterp și logodnica sa, Daniela Iliescu au devenit anul trecut părinții unui băiețel pe nume Milan. Viața lor s-a schimbat radical după ce Milan a văzut lumina zilei. Ambii au fost pur și simplu cuceriți de micuț și se pare că au planuri să-și extindă familia. Culiță visează să fie tată de fată și îi bate tot felul de apropouri logodnicei ori de câte ori are ocazia.

Dorința de a deveni tată de fată este una pe care Culiță a împărtășit-o și prietenilor din mediul online. Artistul s-a fotografiat alături de o fetiță care a participat la un concert de-al său din Madrid, iar în secțiunea comentariilor a întrebat-o pe Daniela dacă îi face și lui o fetiță. Răspunsul Danielei nu a întârziat să apară: ,,Din încă doi, trebuie să iasă și o fată frumoasă”.

Culiță și Daniela se cunosc de multă vreme. Ei au fost colegi de liceu și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale showbiz-ului românesc. „Ăsta e albumul nostru din liceu, știți că noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.”, le spunea Culiță prietenilor de pe Instagram.

Mama Geta are o afacere fructuoasă în Hațeg

Familia Culiță este foarte apreciată de către internauți, iar mama Geta poate fi considerată un adevărat influencer. Mama lui Culiță are grijă de oile familiei și vinde produse de origine animală într-o piață din Hațeg.

Atunci când nu se află la tarabă, mama Geta este nelipsită din mediul online, iar fanii par să fie cuceriți de personalitatea femeii. Nu cu mult timp în urmă, mama Geta dezvăluia că vinde kilogramul de brânză de oaie cu 48 de lei kilogramul!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: