Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, un nou derapaj. Artistul către un jurnalist: „Mai întreabă soția ta de mine?”

Culiță Sterp, un nou derapaj. Artistul către un jurnalist: „Mai întreabă soția ta de mine?”

Culiță Sterp, un nou derapaj. Artistul către un jurnalist

Culiță Sterp, un nou derapaj, la scurt timp după ce și-a cerut scuze în mod public. Artistul l-a batjocorit pe un jurnalist la ieșirea din sala de judecată. Iată detaliile! 

Culiță Sterp, un nou derapaj

Culiță Sterp a comis-o din nou! Vedeta a reușit să îl batjocorească pe un reporter la ieșirea din sala de judecată, unde încerca să-i înduplece pe judecători, deoarece urmează o serie de concerte în străinătate. Întreg momentul a fost dezvăluit!

„Culiţă Sterp mai are de aşteptat până joi dimineaţă pentru a vedea dacă este liber sau dacă rămâne, în continuare, sub control judiciar. Miercuri, a stat în sala de judecată aproximativ 20 de minute, timp în care, potrivit unor surse, a încercat să înduplece judecătorul explicându-i că această măsură de control judiciar îl împiedică să-şi susţină concertele în străinătate.

La intrarea în sala de judecată nu a dorit să facă nicio declaraţie, iar la ieşire a început să repete întrebările reporterilor. Ba mai mult, l-a întrebat pe unul dintre aceştia dacă soţia acestuia mai întreabă de el.

Cert este că, până ce Culiţă Sterp va afla dacă este sau nu sub control judiciar, anchetatorii au extins ancheta în cazul său, iar cunoscutul cântăreţ este cercetat acum şi pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise”, a explicat un reporterul de la Observator, Simona Vasiac.

Culiță Sterp şi-a cerut scuze pentru accident

Culiță Sterp a transmis un mesaj pentru toți cei care-l judecă acum, dar, în special, tânărului care s-a ales cu răni din cauza lui. Cântărețul a ținut să precizeze că ultimele evenimente din viața l-au învățat o lecție dură și promite că de acum încolo va fi un om cu picioarele pe pământ, modest, dedicat familiei și muzicii.

„Vă pup pe toți, dragii mei, n-am fugit nicăieri, aici sunt, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc cu voi după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez totul la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să-mi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat pe toate planurile, vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și în special familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciază pentru felul meu de a fi.

Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că absolut toți greșim. Poate, eu chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să-mi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri în viața mea care se vor schimba în bine, pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ. Vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care mi le-ați dat, pentru că le meritam, au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că eu o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut, cu mult mai multe lecții învățate, pentru o viață mai bună pe viitor. Nu vă spun mai multe, deocamdată cam atât, vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc încă o dată celor care ați fost alături de mine, dar, cum am spus, și celor care m-ați criticat, pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a spus Culiță Sterp într-un videoclip pe TikTok.

@culita_sterp_official #culitasterp ♬ sunet original – Culiţa Sterp

În urma accidentului, Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, i s-a suspendat permisul de conducere pentru o lună și s-a ales și cu o amendă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: