Redactia.ro
Home » Monden » Cum a aflat copilul Vioricăi Dăncilă că este adoptat? Fostul ministru își amintește momentul: „Am simțit o durere cruntă în piept”

Cum a aflat copilul Vioricăi Dăncilă că este adoptat? Fostul ministru își amintește momentul: „Am simțit o durere cruntă în piept”

GALERIE FOTO (2)

La începutul anilor `90, Viorica Dăncilă și soțul ei au adoptat un băiat născut la Maternitatea din Videle. Acesta n-a știut multă vreme că cei doi nu sunt părinții lui biologice, dat fiind faptul că fostul ministru a dorit să-i ascundă acest fapt. Din nefericire, adevărul a ieșit la iveală într-un moment total nepotrivit, iar Victor le-a reproșat părinților lui adoptivi această decizie. Iată cum a aflat fiul Vioricăi Dăncilă că este adoptat.

Victor a aflat că este adoptat de la niște copii

A dus o copilărie fără lipsuri în familia Vioricăi Dăncilă. A fost iubit, educat și răsfățat, fără să știe că, de fapt, provine dintr-o familie sărăcăcioasă, care s-a văzut nevoită să renunțe la el din cauza condițiilor precare de trai.

Totuși, inevitabilul s-a produs. Peste ani, Victor a aflat că a fost adoptat tocmai de la niște prieteni și le-a reproșat părinților adoptivi că i-au ascuns adevărul. Viorica Dăncilă își amintește cu amărăciune acel moment: <<Era Victor clasa a 8-a, parcă, ieșise afară și nu-și făcuse lecțiile. Și când a venit, l-am certat ca orice părinte. „Este târziu, n-ai terminat, mâine te duci la școală”. Și el mi-a răspuns într-un fel, așa, nu urât, dar mai distant. Și atunci am ridicat un pic tonul. I-am spus: „N-am înțeles, eu ți-am spus de lecții, văd că tu vorbești de altele.” Și atunci a început să plângă și mi-a spus că: „Mă cerți pentru că nu sunt copilul tău”>>.

Victor are 31 de ani

Ce i-au spus după ce acesta a aflat că e adoptat

Momentul a fost foarte dureros pentru Viorica Dăncilă și soțul ei, însă au încercat pe cât posibil să-l asigure de dragostea ce i-o poartă. <<Eram cu soțul meu în bucătărie, am simțit că se prăbușește tavanul. O durere cruntă în piept. Și l-am întrebat ce vrea să spună. Zice: „Mi-au spus niște copii că, de fapt, eu nu sunt copilul vostru. Și acum tu de aceea mă cerți, pentru că eu nu sunt copilul vostru.” M-am așezat cu soțul meu și i-am explicat totul. I-am explicat că-l iubim enorm de mult, că este copilul nostru și că important este cine te crește. Că el este totul pentru noi și am încheiat acel capitol.>>, își amintește Viorica Dăncilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: