Redactia.ro
Home » Știri » Cum a ajuns, de fapt, Victor Cornea după ce a început povestea de iubire cu Andreea Bălan. Banii câștigați din tenis

Cum a ajuns, de fapt, Victor Cornea după ce a început povestea de iubire cu Andreea Bălan. Banii câștigați din tenis

andreea balan

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, a ajuns la 30 de ani, însă ultimul an a fost împărțit între tenis și momentele petrecute alături de celebra cântăreață din trupa Andre. Cariera lui Cornea, deși se află la apus, a cunoscut o perioadă de maximă performanță și expunere în ultimele 14 luni, coincizând cu începutul relației sale cu Andreea Bălan.

Evoluția carierei lui Victor Cornea

Victor Cornea și partenerul său, Fabian Marozsan, au pierdut în primul tur al probei de dublu de la Wimbledon, fiind învinși de Andreas Mies și John Patrick Smith cu scorul de 2-6, 2-6. Deși rezultatul nu a fost favorabil, acest turneu a marcat un an de progrese semnificative pentru Victor, atât în plan sportiv, cât și financiar.

După ce s-a cuplat cu Andreea Bălan în primăvara anului 2023, Victor Cornea a atins cea mai bună poziție din cariera sa în clasamentul ATP la dublu. În prezent, se situează pe locul 69, iar pe 19 februarie 2024, a atins poziția 64, cea mai înaltă din cariera sa. Deși nu a mai participat la turnee de simplu din noiembrie 2022, performanțele sale la dublu au continuat să crească.

În 2023, Victor Cornea a obținut câștiguri de 93.814 de dolari din 14 meciuri, dintre care a câștigat patru și a pierdut zece. În 2024, până în prezent, a disputat 20 de meciuri, cu un bilanț de șase victorii și 14 înfrângeri, acumulând 63.335 de dolari. În întreaga sa carieră, Victor Cornea a câștigat 241.718 de dolari din tenis, atât la dublu, cât și la simplu.

Andreea Bălan, alături de Victor Cornea la turnee

Andreea Bălan a fost alături de Victor la majoritatea turneelor la care a participat în ultimele 14 luni. Recent, ea a fost prezentă la Wimbledon, pe 4 iulie 2024, unde s-a bucurat de timpul petrecut alături de iubitul său. Andreea a profitat de ocazie pentru a se fotografia cu celebrul jucător sârb Novak Djokovic, locul 2 ATP, alături de Victor Cornea, toți trei zâmbind fericiți în fotografie.

Andreea Bălan. Victor Cornea și Djokovic. Sursă foto: Instagram 
Andreea Bălan, Victor Cornea și Djokovic. Sursă foto: Instagram

Despre căsătoria cu Victor Cornea, Andreea Bălan a declarat că, deși pentru societate acest pas pare important, pentru ei contează mai mult iubirea. „Contează pentru societate văd (n.r. căsătoria). Toată lumea mă întreabă: ‘când te măriți? De ce nu te măriți?’ Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc! Deci pentru noi nu contează. Mai avem lucruri de făcut, Victor are 30 de ani și este în plină carieră și în plină ascensiune. Este pe locul 68 mondial în tenis, ceea ce înseamnă un lucru extraordinar de greu. El nu are niciodată pauză, joacă 40 de săptămâni pe an”, a spus Andreea Bălan pentru Ciao.

Relația cu Andreea Bălan a avut un impact pozitiv asupra carierei lui Victor Cornea. Cu sprijinul ei constant, Victor a reușit să își îmbunătățească performanțele și să obțină rezultate notabile în tenis. Faptul că Andreea îl însoțește la turnee și îl susține în momentele cheie a contribuit la starea sa de bine și la motivația de a continua să se antreneze și să concureze la nivel înalt.

Viața personală și profesională a lui Victor Cornea

Victor Cornea a demonstrat că poate jongla cu succes între viața personală și cea profesională. Deși cariera sa sportivă este solicitantă, el reușește să își dedice timp și parteneriatei sale, Andreea Bălan. Relația lor a devenit un exemplu de echilibru și sprijin reciproc, arătând că este posibil să ai o carieră de succes și o viață personală împlinită.

Victor Cornea și Andreea Bălan formează un cuplu puternic și dedicat, reușind să își susțină reciproc carierele și să își îndeplinească visurile. Performanțele lui Victor în tenis au crescut semnificativ de când sunt împreună, iar Andreea continuă să fie un sprijin de neprețuit pentru el. Deși căsătoria nu este o prioritate imediată pentru ei, cei doi se bucură de fiecare moment petrecut împreună și își construiesc un viitor plin de realizări și satisfacții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: