Redactia.ro
Home » Știri » Cum a apărut Andreea Tonciu la început de Survivor România 2021: „Eu îmi editez pozele. Și acum, fără make-up…”

Cum a apărut Andreea Tonciu la început de Survivor România 2021: „Eu îmi editez pozele. Și acum, fără make-up…”

GALERIE FOTO (3)

Survivor România 2022 a început la PRO TV, iar pentru competiția din Jungla Dominicană, unele vedete au renunțat la rutina lor. Unele au renunțat chiar și la machiaj, afișându-se așa cum puțini fani le-au mai văzut.

Andreea Tonciu a apărut la Survivor România 2022 fără machiaj. Nimeni nu se așteptat, dar chiar concurenta din echipa Faimoșilor a comentat că își modifică pozele pentu rețelele de socializare pe care le postează pe rețelele de socializare. Iar acum toată lumea îi va putea vedea adevărata față.

Cum a apărut Andreea Tonciu la început de Survivor România 2021: „Eu îmi editez pozele”

Una dintre cele mai neașteptate prezențe din Jungla Dominicană, Andreea Tonciu a avut un mesaj amuzant pentru publicul din România.

„Publicul de acasă nu mă știe pe mine luptătoare pe traseu sau cu sala. Și încă pentru ceva am mai venit. Eu îmi editez pozele. Și acuma, dragă Românie, națiune… uitați-o pe Andreea Tonciu fără make-up”, a dezvăluit Andreea Tonciu.

”Da, este puternică! Și va demonstra asta cu fiecare luptă, cu fiecare zi în care va intra pe teren. Hai să îi ținem cu toții pumnii Andreei să facă o treabă excelentă! Duminică, la ora 20:00 începe Survivor România”, este mesajul care apare postat pe profilul de Instagram al Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu și-a demonstrat curajul și în emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1. Acolo vedeta Tv a executat o săritură în bazin de la o înălțime de cinci metri, cum rar s-au încumetat alții.

Și chiar înainte de a pleca în competiția din Dominicană, faimoasa de la Survivor România 2022 a mers la medicul estetician.

După ce în presă au apărut mai multe imagini cu Andreea Tonciu cu bandaje la față și cap, s-a aflat că bruneta și-a făcut mai multe intervenții estetice chiar înainte de Survivor.

Cine sunt Faimoșii din Survivor România 2022

Pe lângă Andreea Tonciu, din Echipa Faimoșilor face parte și Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles și Roxana Ciuhulescu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: