Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Elena Udrea la un loc de joacă alături de micuța ei? Toți s-au uitat lung după ea

Cum a apărut Elena Udrea la un loc de joacă alături de micuța ei? Toți s-au uitat lung după ea

GALERIE FOTO (2) Elena Udrea în parc

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, s-a relaxat în aer liber cu cele mai importante persoane din viața ei, respectiv fetița și soțul și mama ei. Zilele trecute aceștia au profitat de soare și au ieșit la locul de joacă pentru câteva clipe de liniște. 

Elena Udrea este o mămică sexy și la locul de joacă

Elena Udrea s-a remarcat mereu prin faptul că este o femeie frumoasă, iar acest lucru se poate vedea și acum la 46 de ani. Fotul ministru al Turismului a ieșit la plimbare cu familia ei îmbrăcată lejer, într-un trening bleumarin, cu pantofi sport. Hainele i-au pus în evidență formele și au lăsat să se vadă că Elena Udrea este aceeași femeie frumoasă și sexy.

Elena Udrea a devenit mamă în 2018, la vârsta de 44 de ani. Fostul consilier a urmat un tratament la o clinică de fertilizare și deși sarcina nu a fost lipsită de probleme, aceasta a născut o fetiță perfect sănătoase, pe care a botezat-o Eva Maria.

Am fost luați prin surprindere când am fost la control. Medicii au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a declarat Elena Udrea într-un interviu.

Eva Maria a fost în centrul atenției

Bineînțeles, în centrul atenției a fost micuța Eva Maria. Fetița Elenei Udrea a fost răsfățată la maximum de către membri familiei. În spațiul de joacă amplasat special pentru copilași, micuța s-a distrat pe cinste. În tot acest timp, mămica grijulie nu și-a luat ochii de la minunea ei, iar Adrian Alexandrov a imortalizat momentele de calitate petrecute cu cei dragi.

Elena Udrea și Adrian Aleandrov ar face orice pentru fetița lor, astfel că s-au folosit de baloanele de săpun pentru a o face să zâmbească. Potrivit cancan.ro, cei doi părinți au cumpărat un dispozit d efăcut baloane, iar Eva Maria a fost fascinată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: