Redactia.ro
Home » Știri » Cum a apărut Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William, la încoronarea Regelui Charles. A sfidat-o pe Kate Middleton

Cum a apărut Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William, la încoronarea Regelui Charles. A sfidat-o pe Kate Middleton

GALERIE FOTO (4) Cum a apărut Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William, la încoronarea Regelui Charles. A sfidat-o pe Kate Middleton

Cum a apărut Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William, la încoronare. Iată cum a sfidat-o pe Kate Middleton.

Cum a apărut Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William, la încoronarea Regelui Charles. A sfidat-o pe Kate Middleton

Rose Hanbury este o aristocrată britanică și soția lui David Rocksavage, Marchiz de Cholmondeley. Ea s-a născut în 1984 și este cunoscută pentru implicarea în activități caritabile și de protecție a mediului. Hanbury a crescut în Norfolk și a studiat la Universitatea din Edinburgh, unde a obținut o diplomă în istorie a artei. Ea a lucrat ulterior ca model și fotograf, iar în 2009 s-a căsătorit cu David Rocksavage, cu care are trei copii.

Hanbury a fost implicată în mai multe proiecte caritabile de-a lungul anilor, inclusiv ca ambasador al organizației de caritate YoungMinds, care sprijină tinerii cu probleme de sănătate mentală. Ea este, de asemenea, un susținător al protejării mediului și a fondat o organizație numită Fashion for Conservation, care promovează practici mai sustenabile în industria modei.

În 2019, Hanbury a fost implicată într-un scandal mediatic după ce a fost raportat că ar fi avut o relație cu Prințul William, Ducele de Cambridge. Cu toate acestea, nu au existat și nu există confirmări oficiale ale acestei relații și atât Hanbury, cât și familia regală au negat zvonurile.

Cum a apărut Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William, la încoronarea Regelui Charles. A sfidat-o pe Kate Middleton
Rose Hanbury, Kate Middleton și Prințul William. Foto: Getty Images/Stephen Pond

Rose Hanbury a fost invitată de către Regele Charles al III-lea la încoronare. Ce a atras atenția este că în această zi ea a purtat o rochie albă cu panglici negre, semnată de Ossie Clark, rochie care este similară cu rochia pe care Kate Middleton, soția Prințului William, a purtat-o cu doar o seară înainte de încoronare, la dineul ținut de Regele Charles pentru invitații săi. Mai mult decât atât, presupusa amantă a Prințului William a purtat o pereche de pantofi negri identici cu cei ai Prințesei de Wales, purtați cu o seara înainte. Pantofii cu toc sunt estimați la suma de 490 de lire sterline.

De menționat că Rose Hanbury și Kate Middleton și  nu s-au întâlnit la încoronarea Regelui Charles. Însăși Prințesa de Wales ar fi cerut ca interacțiunea sa cu Rose să fie una cât mai mică.

În stânga, Kate Middleton. În dreapta, Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: