Redactia.ro
Home » Știri » Cum a cunoscut-o Dragos Bucur pe Dana Nălbaru: „M-a abordat în trafic . A insistat cu claxonul, iar în cinci zile ne-am căsătorit”

Cum a cunoscut-o Dragos Bucur pe Dana Nălbaru: „M-a abordat în trafic . A insistat cu claxonul, iar în cinci zile ne-am căsătorit”

dana nalbaru si dragos bucur

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează un cuplu de 18 ani și au împreună trei copii. Într-un episod al podcastului lui Cătălin Măruță, Dragoș a povestit cum a întâlnit-o pe Dana și cum s-au căsătorit rapid.

Acest cuplu exemplifică armonia și iubirea într-o familie. Puțini cunosc însă detaliile despre cum au hotărât să se unească în căsătorie.

Participând la podcast-ul lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a împărtășit amănunte din viața sa și a spus că, după șase ani de carieră în actorie, a decis să nu mai țină cont de părerile altora.

„Nu contează dacă sunt bune sau rele, eu am propriile mele valori și câțiva oameni al căror sfat îl prețuiesc. Pe parcursul anilor, aceștia au fost doi dintre profesorii mei, Mircea Albulescu și Cătălin Naum. Nu ceream sfaturi direct, dar eram atent la cuvintele lor. Dana, soția mea, a devenit un punct de referință important, la fel și Sofia, fiica noastră cea mare care acum are 17 ani, plus câțiva prieteni apropiați. Ascult părerile lor, dar le filtrez. Sunt persoanele de la care aștept sfaturi. (…) Oricum, lumea va avea întotdeauna ceva de comentat. Deci, mai bine urmezi ceea ce crezi tu și lași pe alții să-și vadă de drumul lor”, a explicat Dragoș Bucur. A dezvăluit și că soția sa este critică, dar asta aduce beneficii relației lor. S-au cunoscut în trafic, „în apropiere de Regie”. „Eu mergeam la filmare, ea la repetiții. Ne-am întâlnit în trafic, ne-am făcut semne, am vorbit. Ne știam din televiziune și de la un casting pentru ‘Băieți buni’.

Ea a fost cea care m-a abordat. M-a claxonat, iar eu inițial nu am răspuns pentru că eram mai rezervat. Am vorbit puțin și de atunci am rămas aproape inseparabili. Filmați în aceeași clădire, ne-am văzut în pauza de prânz, am discutat, iar a doua zi ne-am întâlnit să bem un ceai. După cinci zile, am decis să ne căsătorim”, a povestit Dragoș. Părinții lui l-au susținut în toate deciziile, oferindu-i sfaturi bazate pe experiența lor.

„Cu Dana a fost simplu. Nu mă auziseră vorbind vreodată despre căsătorie”, a adăugat el. Situația a fost surprinzătoare pentru toți, deoarece Dragoș evita discuțiile despre căsătorie. „Eram atât de opus ideii încât plecam de la masă dacă cineva aducea subiectul. Cu Dana a fost altceva, nu pot explica de ce. Soarta sau altceva”. Nunta a avut loc după cinci, șase luni, iar Dana a rămas însărcinată la jumătate de an de la căsătorie.

Dragoş Bucur și Dana Nălbaru, o poveste de 18 ani

Și nașterea copiilor lor pare să fi fost influențată de destin, pentru că Dragoș nu era în mod natural atras de copii. „Pentru mine, copiii păreau inexpresivi în primul an de viață. Nu înțelegeam entuziasmul părinților”. Totul s-a schimbat când s-a născut fiica lor, Sofia. „Am fost prezent la naștere, am asistat la cezariană. Am fost eu cel care a spălat-o prima dată, spunând că sunt tatăl ei”, a povestit actorul fericit.

A dezvăluit și lucruri despre copiii săi. Kadri, în vârstă de 8 ani, se distinge prin pasiunea lui pentru lectură, începând de la vârsta de doi ani. „E ceva natural la el. Deși toți copiii noștri sunt speciali, el se remarcă prin această abilitate neobișnuită.

A început să recunoască literele și să citească cuvinte de mic. Ne jucam prin nisip și i-a plăcut să învețe, dar nu l-am forțat niciodată. Nu am avut intenția de a-l îndruma spre lectură excesivă”, a explicat Dragoș Bucur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini