Redactia.ro
Home » Știri » Cum a fost fotografiată Shakira, după despărțirea de Pique. A mers la plajă, dar nu singură. Ce se observă pe chipul ei

Cum a fost fotografiată Shakira, după despărțirea de Pique. A mers la plajă, dar nu singură. Ce se observă pe chipul ei

GALERIE FOTO (3)Shakira, vacanță în Mexic cu cei doi fii

Shakira s-a despărțit de soțul ei, celebrul fotbalist Gerard Pique. Ea se află acum în vacanță în Mexic, unde a fost fotografiată. Nu este singură acolo, însă. Ce se observă pe chipul ei.

Shakira, fotografiată la plajă după despărțirea de Gerard Pique. Cine o însoțește și ce se observă pe chipul ei

După separarea de soțul ei și acuzațiile de care încă nu a scăpat, cum că ar fi fraudat statul spaniol, Shakira încearcă să își tragă sufletul și să se rupă puțin de tot ce trăiește.

Celebra cântăreață a mers în vacanță în Mexic, acolo unde a fost fotografiată la plajă. Nu este singură acolo, însă, ci împreună cu copiii ei și ai lui Pique, Sasha și Milan. Nemachiată și îmbrăcată într-un superb costum de culoarea lavandei, Shakira a fost surprinsă zâmbind și pare că se simte foarte bine în preajma băieților ei, așa cum și ei se simt. Au o relație foarte bună toți trei. Copiii iubesc sporturile nautice și sunt practicanți ai surfingului.

Shakira, vacanță în Mexic cu cei doi fii
Foto: Profimedia

Starul columbian și fotbalistul s-au despărțit după aproape 12 ani de relație. Dacă cei doi foști parteneri n-au avut probleme în ceea ce privește împărțirea bunurilor ori a banilor, atunci când vine vorba de custodia copiilor, ei nu reușesc să ajungă la o înțelegere.

Potrivit presei internaționale, scopul principal al Shakirei ar fi să se mute cu băieții ei în Miami, atât că tatăl lor nu ar fi de acord și și-ar dori ca ei să rămână în Spania. Probabil că procesul custodiei o să fie de durată și nu se știe cum o să rămână lucrurile până la urmă. Totuși, imaginea lui Gerard Pique a avut de suferit de când au apărut zvonurile infidelității, așa că Shakira va juca cel mai probabil și cartea asta. Rămâne de văzut cum se va finaliza totul până la urmă.

Shakira, vacanță în Mexic cu cei doi fii
Foto: Profimedia
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro