Redactia.ro
Home » Știri » Cum a fost părăsit de iubită George Simion: “Mă lăsase singur”

Cum a fost părăsit de iubită George Simion: “Mă lăsase singur”

George Simion cere demisia Guvernului Ciucă după votul împotriva aderării României la Schengen

La doar 35 de ani, George Simion a ajuns în centrul atenție pe scena politică, odată ce a ajuns în Parlament. Dar viața politică i-a adus și deservicii liderului AUR. Iată de ce a fost părăsit de o fostă iubită.

Încă de când avea 20 de ani, George Simion s-a implicat în prima sa acțiune civică. S-a întâmplat în 2006, când a organizat, în București, un protest pentru susținerea elevilor români de la liceul ”Gheorghe Asachi” din Chișinău.

Au urmat și alte proteste și demonstrații la care George Simion a luat parte cu scopul de a-și arăta susținerea față de cetățenii Republicii Moldova și drepturile acestora. Acțiunile sale i-au adus, însă, și interdicția de a mai intra în țara de peste Prut până în 2023.

După ce a candidat fără succes, ca independent, pentru un loc de europarlamentar, în 2019, a reușit să intre în Parlamentul României ca deputat, fiind liderul AUR din Camera Deputaților. George Simion a scris și cărți. Ultima a fost publicată în 2019 sub titlul ”Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Basescu si Ion Iliescu”.

Cum a fost părăsit de iubită George Simion: “Mă lăsase singur”

Dar politica i-a adus și mari deservicii. Într-un reportaj recent, George Simion a dezvăluit de ce a fost părăsit de o fostă iubită, motivul având legătură cu viața sa activă din punct de vedere civic și politic.

”E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a afirmat George Simion pentru Libertatea.
Născut pe 21 septembrie 1986, în Focșani (județul Vrancea), George Simion a studiat la Colegiul Gheorghe Lazăr din București. A intrat, mai apoi, la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității București. Între 2008-2010, a urmat cursurile pentru masterat la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu specializarea ”Crimele comunismului”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: