Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprins Dan Bittman la ceas de seară. Niciodată nu a mai fost văzut astfel

Cum a fost surprins Dan Bittman la ceas de seară. Niciodată nu a mai fost văzut astfel

Trucul simplu care l-a ajutat pe Dan Bittman să slăbească spectaculos. Alimentul surpriză la care toți se așteptau să renunțe pentru a reuși

Dan Bittman a fost surprins, sâmbătă seară, într-o ipostază cum nu l-ai mai văzut până acum. Oare ce-l măcina pe artist?

Cum a fost surprins Dan Bittman la ceas de seară. Niciodată nu a mai fost văzut astfel

Dan Bittman a fost surprins în toiul nopții plimbându-se prin Parcul Herăstrău. Îmbrăcat într-o cămașă și într-o pereche de pantaloni scurți, artistul a trecut aproape neobservat pe lângă oamenii din jurul său.

Pe lângă asta, un detaliu care a atras în mod special atenția paparazzilor este faptul că Dan Bittman părea abătut. Mergea prin parc cu o privire posomorâtă, semn că ceva îl măcina.

Foto: Cancan

Dan Bittman: ”Sunt un om foarte sărac”

Artistul s-ar confrunta cu probleme financiare, în ultima vreme, de când s-a despărțit de parternera lui Liliana Ștefan, dar mai ales de când a venit pandemia.

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile.Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat. Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să nu plătesc vreo 20 de ani chiria”, a declarat Dan Bittman la Kanal D.

Dan Bittman este despărțit de cinci ani de Liliana Ștefan. Cu aceasta a avut o relație de 25 de ani. Ruptura iubirii lor s-a făcut în mare secret.

„Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil.

Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare eveniment și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”a declarat mama copiilor lui Dan Bittman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: