Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprinsă Alina Sorescu, după zvonurile că a divorțat în secret de soțul ei Alex Ciucu

Cum a fost surprinsă Alina Sorescu, după zvonurile că a divorțat în secret de soțul ei Alex Ciucu

GALERIE FOTO (3)

Deși cuplul nu a zis-o niciodată, în showbiz încă circulă zvonuri că Alina Sorescu a divorțat în secret de soțul ei, celebrul designer Alex Ciucu. Un detaliu legat de artistă le-a atras atenția fanilor.

Lumea mondenă este cu ochii pe Alina Sorescu și Alex Ciucu, după zvonurile că cei doi soți ar fi divorțat în secret. Deși cei doi soți nu au dat nicio declarație privind o eventuală despărțire, iată că tot mai mulți fani sunt îngrijorați că povestea frumoasă de dragoste dintre cele două vedete care formează un cuplu perfect, mai ales după apariția celor două fetițe în viața lor, s-ar fi sfârșit.

Iată ce detaliu le-a atras atenția admiratorilor.

Cum a fost surprinsă Alina Sorescu, după zvonurile că a divorțat în secret de Alex Ciucu

Tot mai mulți fani sunt îngrijorați că al lor cuplu preferat ar fi la un pas de a se destrăma. Este vorba de mariajul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, care în ultima perioadă a tot fost pus sub semnul întrebării.

Și cum fanii sunt extrem de atenți la orice postare de pe rețelele de socializare a artistei, iată că de această dată, o imagine în care apar cele două fetițe ale cuplului i-a băgat în derută pe urmăritori.

Mai exact, faptul că în imagine nu apare și soțul artistei, Alex Ciucu, i-a făcut pe tot mai mulți să creadă că ar fi vorba de o despărțire între cele două vedete.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițe pe nume Elena Carolina, în vârstă de 7 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 5 ani. Nu o dată, cei doi s-a declarat și chiar au demonstrat tuturor că sunt acel tip de părinți care se preocupă active și în mod excepțional de creșterea și educația copiilor lor.

Într-un interviu legat despre copii, Alina Sorescu a povestit că fiicele sale au moștenit preocupările artistice.

”Da, au și ureche muzicală și simț al ritmului. Carolina, cea mare, a început să vină cu mine la cursuri. Și cred că va veni tare din urmă și Raisa. Oricum, noi cântăm mult prin casă toată ziua. Cred că preocupările artistice îi ajută pe copii să se dezvolte armonios”, a mărturisit cântăreața, pentru Click.

Gestul făcut de Alina Sorescu care a lăsat de înțeles că s-a despărțit de Alex Ciucu

Nu este prima dată când fanii s-au gândit că Alina Sorescu și Alex Ciucu au divorțat în secret.

Însă chiar celebrul designer a comentat informația, susținând că nu ar exista nicio problem, ci doar le place să fie discreți.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alex Ciucu, la un moment dat.

Cu toate acestea, un gest făcut de Alina Sorescu a lăsat de înțeles că s-a despărțit de Alex Ciucu, având în vedere zvonurile legate că cei doi ar fi divorțat în secret. Pe rețelele de socializare, Alina Sorescu și-a șters sau arhivat toate fotografiile în care apărea cu soțul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: