Redactia.ro
Home » Monden » Cum a încercat să o racoleze Andrew Tate pe fata lui Cozmin Gușă când avea 16 ani: „Mi s-a părut dubios”

Cum a încercat să o racoleze Andrew Tate pe fata lui Cozmin Gușă când avea 16 ani: „Mi s-a părut dubios”

Cum a încercat să o racoleze Andrew Tate pe fata lui Cozmin Gușă când avea 16 ani. Iată toate detaliile!

Cum a încercat să o racoleze Andrew Tate pe fata lui Cozmin Gușă când avea 16 ani

În scandalul cu frații Tristan și Andrew Tate continuă să apară noi informații! Acum, a ieșit la suprafață mărturia fiicei lui Cozmin Gușă care susține că Andrew Tate a încercat să o recolteze când avea doar 16 anișori.

„Prima dată când m-am interesat despre acești indivizi a fost atunci când am primit un mesaj de la unul dintre frații Tate, se întâmpla acum 3 ani. Aveam 16 ani, tocmai îmi făcusem cont de Instagram, dar eram plecată deja din țară, studiam în Austria. Mi s-a părut dubios că un om cu câteva milioane de followeri, de care nu mai auzisem, îmi trimisese un mesaj explicit, cu scopul evident de a mă «agăța».

Pentru că expeditorul era localizat în zona Prahovei, mi-am întrebat, în trecere, foste colege de la liceul din Câmpina dacă au primit cumva și ele mesaje similare, și trei dintre ele mi-au confirmat că da. Eu nu am răspuns mesajului, dar una dintre prietenele mele, care avea la vremea aceea 15 ani și era elevă în clasa a-X-a, a răspuns, și astfel a continuat conversația un timp cu fratele Tate”, a povestit tot incidentul, Daria Gabriela potrivit Click! 

Andrew Tate este acuzat de trafic de persoane și viol în România

Andrew Tate, o personalitate online cunoscută pentru comentariile misogine, și alte trei persoane vor fi ținute în arest pentru 30 de zile, au declarat autoritățile.

Andrew Tate, un fost kickboxer profesionist și personalitate online care făcea frecvent comentarii misogine pentru numeroșii săi urmăritori de pe site-urile de socializare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de un judecător din România, după ce poliția l-a acuzat, împreună cu alte trei persoane, de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat.

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din România au precizat joi, într-un comunicat, că doi britanici și doi români au fost reținuți pentru 24 de ore în cadrul anchetei. În declarație nu a fost menționat numele domnului Tate, dar poliția din România a confirmat vineri că el și fratele său, Tristan, ambii cu dublă cetățenie britanică și americană, se numără printre persoanele reținute. Frații locuiesc în România, potrivit site-ului web al dlui Tate.

Vineri, un judecător din București a dispus ca toate cele patru părți să fie reținute pentru încă 30 de zile. Un avocat al domnului Tate, Eugen Vidineac, s-a declarat „dezamăgit” de rezultat și a declarat că a fost depus un recurs.

 

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: