Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Gabriela Cristea când un internaut a făcut-o bătrână. Imediat i-a dat replică

Cum a reacționat Gabriela Cristea când un internaut a făcut-o bătrână. Imediat i-a dat replică

Gabriela Cristea, întrebare capcană de la fani.

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a răspuns recent unei comentatoare care a încercat să îi umbrească spiritul pozitiv și încrederea în sine. Printr-un mesaj plin de motivație, Cristea a subliniat că tinerețea este mai mult o stare de spirit decât o chestiune de vârstă, inspirând astfel multe femei să își accepte vârsta cu mândrie și să își celebreze frumusețea interioară. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda: un cuplu exemplar

Gabriela Cristea a cucerit inimile telespectatorilor de-a lungul anilor cu farmecul și profesionalismul său pe micul ecran. Împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, formează un cuplu admirat și respectat, bucurându-se de o familie fericită și împlinită. Împreună au două fiice, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, care au moștenit frumusețea și talentul părinților. În filmulețele postate pe rețelele sociale, Bella cântă alături de tatăl ei, arătând semne că ar putea să îi calce pe urme.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt extrem de activi pe social media, menținând o relație deschisă și interactivă cu comunitatea lor. În fiecare postare, aceștia împărtășesc momente de bucurie și tandrețe, iar fanii lor îi apreciază pentru autenticitate și iubirea pe care o arată familiei.

Răspunsul inspirat al Gabrielei Cristea la critică

Într-o postare recentă pe Instagram, Gabriela Cristea a publicat o fotografie în care arată radiantă, având părul creț și un machiaj ce îi scoate în evidență trăsăturile. Alături de poză, a adăugat și o descriere amuzantă: „Tânără și neliniștită! @taviclonda @bellavictoriamargot @theairisselena #victorienii”. Soțul ei, Tavi Clonda, a fost printre primii care au reacționat, adăugând un comentariu simpatic: „@bygabrielacristea Iubi, dar ce te neliniștește? Spune-mi mie și rezolv!✌”. Cristea i-a răspuns într-un comentariu siropos: „@taviclonda, love u (n.r.: Tavi Clonda, te iubesc)”.

Cu toate acestea, una dintre urmăritoare, o femeie pe nume Roxana, a făcut un comentariu mai puțin amabil, criticându-i vârsta: „Neliniștita poate… dar tânără, nu prea…”. În loc să se lase descurajată, Gabriela Cristea a oferit un răspuns motivațional: „Tinerețea e o stare de spirit, iar eu chiar mă simt tânără”.

Puterea exemplului și inspirația

Răspunsul Gabrielei Cristea a rezonat cu multe femei care au fost motivate să nu se mai considere bătrâne din cauza vârstei. Mesajul său a subliniat importanța încrederii în sine și a îmbrățișării unei perspective pozitive asupra vieții. Tinerețea nu este limitată la un număr de ani, ci este definită de atitudine, de pasiunea pentru viață și de abilitatea de a se bucura de fiecare moment.

Cu acest mesaj, Gabriela Cristea oferă un exemplu valoros pentru femeile care se confruntă cu critici din partea societății sau a propriei persoane din cauza înaintării în vârstă. Ea demonstrează că dragostea, optimismul și susținerea celor dragi sunt ingredientele esențiale pentru o viață împlinită, indiferent de vârstă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: