Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reacționat o chelneriță nervoasă, după ce clienții i-au lăsat un bacșiș prea mic. Întâmplarea a devenit virală

Cum a reacționat o chelneriță nervoasă, după ce clienții i-au lăsat un bacșiș prea mic. Întâmplarea a devenit virală

Iată cum a reacționat o chelneriță, după ce clienții i-au lăsat bacșiș mult prea mic, în opinia ei. Întâmplarea a devenit virală, iar foarte mulți și-au exprimat părerea legată de acest obicei, de a lăsa bacșiș la un restaurant.

Cum a reacționat o chelneriță nervoasă, după ce clienții i-au lăsat un bacșiș prea mic. Întâmplarea a devenit virală

O chelneriță a fost de-a dreptul supărată când a văzut că unii clienți i-au lăsat un bacșiș mult prea mic decât se aștepta ea. Întâmplarea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții totodată.

Madison a povestit totul în mediul online, pe contul ei de Twitter, mai exact. Ea a fost deranjată când a realizat că niște clienți pe care îi servise la restaurantul unde ea lucrează i-au lăsat un bacșiș de doar 70 de dolari, adică aproximativ echivalentul sumei de 315 de lei. Mult prea puțin, în opinia ei.

„Nu pot să cred, uneori îi urăsc pe europeni atât de mult. Tocmai ce au lăsat la masă 70 de dolari bacșiș, pentru o notă de 700 de dolari. Au stat câteva ore în local. Chiar și managerul restaurantului a venit să îi întrebe despre servire și au spus că sunt peste măsură de încântați de modul cum i-am servit. Le-a explicat că, dacă e așa, atunci bacșișul este de 20%. Au zis ”OK” și au plecat”, a scris Madison pe contul ei de Twitter, potrivit The Sun.

Internauții au lăsat numeroase mesaje după ce au citit povestea chelneriței. Unii îi dau dreptate femeii, alții nu. Iată ce au comentat.

„Europenii sunt, practic, cei mai neplăcuți clienți”, a fost reacția unui internaut.

„Acest sistem american de-a lăsa bacșiș trebuie să se termine”, au zis, pe de altă parte, alte persoane.

„Nu suntem obișnuiți în Europa să credem în ideea potrivit căreia cei care ne servesc la restaurant depind mai ales de bacșișul nostru pentru a supraviețui”.

„Ți-au lăsat 70 de dolari bacșiș, e mult și tu ești supărată”, au fost și alte reacții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: