Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Roxana Dobre, când l-a văzut pe Florin Salam pe internet explicându-le fanilor săi că este bine. Mesaj cu impact emoțional

Cum a reacționat Roxana Dobre, când l-a văzut pe Florin Salam pe internet explicându-le fanilor săi că este bine. Mesaj cu impact emoțional

În presa s-a creat extrem de multă controversă pe baza sănătății îndrăgitului interpret, Florin Salam. Astfel că, s-a speculat că regele manelelor ne-ar fi părăsit definitiv și s-ar fi stins din viață. Iată cum a reacționat Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, când și-a văzut soțul pe internet explicându-le fanilor săi că este bine și că va reveni curând pe scenă!

Florin Salam: „Această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității din România”

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, în toată presa din România au apărut speculații, cum că regele manelelor s-ar fi dus la cele veșnice, potrivit PRO TV care ar fi primit această informație din surse. Trustul și-a cerut scuze ulterior:

„Ne cerem scuze în primul rând lui Florin Salam, familiei sale și cititorilor noștri.

Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit”, a explicat trustul PRO TV.

Florin Salam a postat un mesaj pe rețelele sociale în care a explicat clar situația stării sale de sănătate, dar și două videoclipuri în care le-a mărturisit oamenilor că a fost bolnav, dar că va reveni rapid la concerte.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV”, a scris aceasta pe Facebook.

Sursa video: Facebook, Florin Salam

„Va saluta cu respect Florin Salam. Fac acest filmulet pentru familia mea, pentru tot ce inseamna neamurile mele din provincie, referitor la zvonurile care circula prin presa. Este foarte important…stiti ca de cateva zile am fost in situatia in care am fost, dar cei din presa, imi cer scuze, ca nu vreau sa se supere pe mine, formuleaza mult peste situatia prezenta. Ce pot sa va spun…am facut acest video pentru familia mea, care este in alerta, care nu stie de sanatatea mea.

Eu am cantat patru zile intr-un loc, luati in serios problema cu COVID, ca noi prea faceam caterinca de situatia asta…exista persoane care stau cu adevarat cu grija mea, familia mea. Eu sunt bine, in doua, trei zile, trebuie sa ajung acasa. Trebuia astazi sa ies, insa medicii mi-au zis sa mai stau o zi, doua, sa-mi revin. Doar ca m-am simtit putin rau, asta-i situatia, trecem peste. Dar ceea ce urla ape la televizoare si ce spune in presa, nu este adevarat. Eu nu mai am cuvinte ce sa va spun. Imi cer scuze la cei care au stat cu grija pentru mine. Intr-o zi, doua, o sa fiu cum trebuie si o sa merg si la cantarile mele. Imi pare rau ca s-a aintamplat treaba asta. Va pup și stati linistiti”, a declarat Florin Salam în videoclipurile postate pe Facebook.

Cum a reacționat Roxana Dobre, când și-a văzut soțul pe internet explicându-le fanilor săi că este bine

Roxana Dobre s-a emoționat enorm să-l vadă pe Florin Salam pe Facebook dând explicații din cauza controversei create în mass-media, deoarece acesta se afla într-o stare precară de sănătate din cauza faptului că a contactat virusul COVID-19.

„Te iubesc!” a fost mesajul emoționant al acesteia, relatează romaniatv.net.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: