Redactia.ro
Home » TV » Cum a reușit Adela Popescu să-l convingă pe Radu Vâlcan să ia apartament la mare: „Mult timp a crezut că glumesc”

Cum a reușit Adela Popescu să-l convingă pe Radu Vâlcan să ia apartament la mare: „Mult timp a crezut că glumesc”

La sfârșitul anului trecut, s-a aflat că Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au luat casă la mare. Se pare că de fapt era vorba despre un apartament. Iar acum prezentatoarea Pro Tv de la Vorbește lumea a dezvăluit cum l-a convins pe soțul ei să facă această investiție.

Printr-o postare pe Facebook, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor ei ce discuție a avut cu Radu Vâlcan. Nu a fost chiar o ceartă, a început să povestească vedeta Pro Tv pe rețelele de socializare.

„Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsură deciziei ce trebuia luată. Ne luăm sau nu un apartament la mare!? Această era întrebarea.

Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva, până când fratele meu ne-a povestit despre proiectul din Olimp. Mai mult în joacă, prin iulie, am mers la o discuție cu ei, la biroul lor de la mare. Tot eram pe litoral, șțiți cum e.

Mi-a plăcut atât de tare proiectul, încât din ziua aceea am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu. Mult timp Radu a crezut că glumesc”, a recunoscut vedeta de la Pro Tv.

Adela Popescu și-a luat apartament la mare. Cum a reușit să-l convingă pe Radu Vâlcan: „Mult timp a crezut că glumesc”

Adela Popescu le-a povestit tuturor cum a reușit să-l convingă pe Radu Vâlcan să ia apartament la mare.

„– Cum să luăm un apartament la mare? De ce? – Cum de ce? Avem TREI copii. Cel puțin, cât sunt mici, e minunat să avem unde să mergem pentru aerosoli, apă, bălăceala, nisip, la trei ore cu mașină de casă. Nu vezi că, de regulă, reușim maxim o săptămâna într-o vacanță? De ce să nu prelungim starea asta estivală cât mai mult?!

– Și, dacă din cauza asta nu o să ne mai vină să călătorim?

– Sincer, crezi că se va întâmplă așa ceva?! Ba eu spun că o să vedem marea mai mult că niciodată. Din călătorii și din balconul nostru? În weekendurile în care ai chef, pac, te urci în mașină și dai o fugă la mare. La casa ta. Schimbi decorul. Chiar și iarna. Ca să nu mai spun că îl poți închiria în perioadele în care nu vrei să mergi acolo”, a povestit vedeta.

„Am mai avut câteva argumente pe care noi, soțiile, știm să le oferim atunci când ne dorim ceva, atât de bune încât la vara știți unde ne gășiți.

Proiectul este în Olimp. – da, are plajă privată. – da, are piscină. – nu știu dacă mai sunt apartamente disponibile, când am semnat noi nu mai erau foarte multe. – da, are parcare subterană. – da, se vede marea.

Asta dacă nu eșți Radu Vâlcan și ti-e frică rău să te uiți în jos chiar și de la parter. Dar asta cu etajul este o altă discuție despre care o să va povestesc într-un episod viitor”, a încheiat vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro