Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 20 de kilograme: «M-am zvârcolit înainte să încep»

Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 20 de kilograme: «M-am zvârcolit înainte să încep»

GALERIE FOTO (3) andreea marin

Andreea Marin are 47 de ani și un tonus la care multe femei nu ar putea decât să viseze. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a reușit să slăbească 20 de kilograme având un regim echilibrat și mâncând sănătos. Nu a ales înfometarea și nici dietele restrictive. Din contră, a dat jos 20 de kilograme mâncând de cinci ori pe zi. Iată cum a fost posibil!

Care este dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme

Andreea Marin a trecut de prima tinerețe, însă are un aspect de invidiat și o energie debordantă. Are o dietă echilibrată, iar sportul este nelipsit. Nu vorbim despre vizite ocazionale la sala de sport, ci despre exericiții fizice făcute cu regularitate.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic.

andreea-marin
Andreea Marin a reușit să slăbească aproximativ 20 de kilograme

Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a fost mesajul scris de Andreea Marin pe contul personal de Facebook.

Sportul este nelipsit din programul Andreei Marin

Andreea Marin a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să introducă programul de sport în rutina zilnică, însă a conștientizat că este extrem de important să aibă un stil de viață activ dacă dorește rezultate de durată, obținute în mod sănătos.

andreea marin
Andreea Marin a slăbit spectaculos

„Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța”, a povestit fosta prezentatoare TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: