Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum a reușit un bărbat să slăbească 152 de kilograme în doar 18 luni. Paul consuma în trecut 13.000 de calorii pe zi

Cum a reușit un bărbat să slăbească 152 de kilograme în doar 18 luni. Paul consuma în trecut 13.000 de calorii pe zi

Cum a reușit un bărbat să slăbească 152 de kilograme în doar 18 luni. În trecut consuma 13.000 de calorii pe zi

Un bărbat a uimit o lume întreagă după ce a reușit să dea jos 152 de kilograme în doar 18 luni. Ajunsese să consume zilnic aproximativ 13.000 de calorii, având un stil de viață extrem de nesănătos. Își începea ziua consumând la micul dejun o jumătate de kilogram de brânză și o jumătate de pâine. Mai mult decât atât, meniul lui zilnic includea și o mulțime de produse de tip fast food.

În prezent, Paul Barnard este de nerecunoscut! Bărbatul în vârstă de 39 de ani este într-o formă de invidiat, chiar dacă slăbitul și-a lăsat amprenta asupra corpului său, fiindcă se poate observa pielea rămasă în exces.

Cum a slăbit un bărbat 152 de kilograme în 18 luni

Paul Barnard a dezvăluit că ajunsese să mănânce atât de mult pe parcursul unei zile încât ajunsese să aibă dureri. După ce a atins pragul unei greutăți uriașe, și-a dat seama că trebuie să ia măsuri urgente. Bărbatul are și doi copii, Mia și Jack, iar aceștia i-au fost alături în cele mai grele momente. A realizat că vrea să fie sănătos de dragul lor și a angajat un antrenor personal care l-a transformat din punct de vedere fizic pe parcursul a 18 luni.

Înainte să înceapă acest proces de slăbire, Paul consuma zilnic aproximativ 13.000 de calorii, echivalentul consumului unei familii de opt persoane.

„M-am luptat cu kilogramele în plus și fluctuațiile de greutate toată viața mea. După o despărțire dureroasă, care s-a petrecut când eu aveam 20 de ani, am suferit mult. Atunci au început problemele mele cu mâncatul excesiv, dar și cu consumul de droguri și de alcool. Eu sunt genul de persoană care face totul în exces, în general. Trebuia să mănânc cât mai multă mâncare, să mă îmbăt cel mai tare sau să iau cele mai multe droguri. Practic, eram dependent de mâncare.

Mă trezeam și îmi făceam un sandviș dintr-o jumătate de pâine și o jumătate de kilogram de brânză. Apoi mergeam la Tesco și mai luam iar mâncare, ciocolată, etc. Urmau multe produse de patiserie, gogoși, pâine, cârnați, meniuri McDonalds. Când ajungeam acasă, luam cina cu soția mea. Îmi puneam un munte de mâncare în farfurie, apoi consumam și ce rămânea în farfuriile copiilor. Devenisem obsedat de mâncare”, a povestit bărbatul, conform Daily Mail.

El susține acum că a fost o formă prin care își făcea singur rău tocmai pentru că se lupta și cu problemele mentale. Dar a realizat că așa se omoară singur și a decis să renunțe atât la meniul zilnic de până atunci, cât și la alcool și droguri. Transformarea lui a început în anul 2021, după ce a ajuns într-o parcare, unde se gândea să se sinucidă. Atunci a văzut poza cu cei doi copii și crede că aceasta a fost salvarea lui.

În prezent, la micul dejun mănâncă ovăz cu o banană, la prima gustare a zilei preferă omletă cu pâine prăjită sau un sandviș cu pui și lipie, alături de o salată. Înainte de exercițiile pe care le face la sală alege un covrig cu gem și un iaurt proteic, iar la finalul exercițiilor bea un shake proteic și mănâncă niște ciocolată. Seara, cina lui constă din friptură și legume. A dezvăluit că acum se antrenează la sala de fitness de cinci ori pe săptămână și combină ridicarea greutăților cu plimbările pe care le face pe afară.

„Când am văzut poza cu copiii mei mi-am dat seama că trebuie să îmi schimb viața. Pe măsură ce dispăreau kilogramele, simțeam că adevăratul eu ieșea la iveală. Nu voiam ca cei doi copii să rămână fără tată sau să fie niște copii al căror tată s-a sinucis. Acum am mai multă încredere în mine și merg pe stradă cu capul sus”, a completat el.

Sursă foto: Colaj Canva/Daily Mail

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: