Redactia.ro
Home » Știri » Cum alegi cel mai bun camion IVECO?

Cum alegi cel mai bun camion IVECO?

Dezvoltarea economiei conduce implicit și la creșterea nevoilor de transport diversificate. În acest sens, companiile din diverse sectoare, precum livrări, transport deșeuri sau mărfuri containerizate, au nevoie de un camion pe măsura cerințelor. Pentru succesul afacerii, IVECO oferă o gamă diversă de camioane, de la modele ușoare la camioane grele, disponibile într-o varietate complexă de configurări.
Așadar, cum alegi cel mai potrivit tip de camion IVECO pentru nevoile afacerii tale? Luând în considerare câteva aspecte, prezentate pe larg în continuare.

Identifică nevoile operaționale și alege camioane IVECO care să le îndeplinească cu succes

Camioanele IVECO sunt cunoscute pentru robustețea, fiabilitatea și performanțele excepționale oferite. Când dorești să-ți reînnoiești flota, selectează modele având în prim plan nevoile operaționale. În funcție de specificul afacerii, analizează aspecte cum ar fi: ce tip de marfă vei transporta? Cât de grea este? Care sunt cerințele de încărcare și descărcare? Transporți intern sau extern? Răspunzând la astfel de întrebări, vei putea alege camioane IVECO EUROCARGO, IVECO S-WAY, X-WAY ori T-WAY, on road sau off road, adaptate nișei în care activezi.

Cu plaja sa de configurații extrem de versatile, noul Eurocargo este echipat să facă față oricărei provocări. Cu o gamă cuprinsă între 7,5 și 19 tone, șasiul său robust este ideal atât pentru livrări urbane sau regionale, construcții, misiuni municipale, cât și pentru condiții off-road, inclusiv varianta Eurocargo 4×4. Un diametru de întoarcere de 11 m, cel mai bun din clasa sa, face ca Eurocargo să fie ușor de manevrat în spațiile urbane și să fie partenerul perfect pentru livrări în zonele populate.

Cu o gamă variată de ampatamente, de la 2.790 mm până la 6.570 mm, și cu un cadru drept paralel robust, Eurocargo se potrivește atât pentru aplicații solicitante, cât și pentru instalarea de caroserii și echipamente specializate, oferind astfel una dintre cele mai flexibile opțiuni din clasa sa. Cu peste 11.000 de combinații disponibile, Eurocargo permite clienților să specifice vehiculul perfect pentru nevoile lor, indiferent de nivelul de specializare.

Ține cont de tipurile de camioane existente

IVECO este recunoscut pentru gama variată de camioane, de la modele destinate livrării interurbane la cele cu sarcini pentru transporturi grele în condiții extreme. Camioanele IVECO EUROCARGO sunt robuste și fiabile, ideale pentru transporturi regionale și interurbane. Sunt disponibile într-o varietate de configurații și capacități de încărcare, fiind potrivite pentru diverse aplicații comerciale. IVECO S-WAY vine și el într-o gamă largă de opțiuni, cu o putere extraordinară și tehnologii avansate pentru a face față cerințelor operaționale largi.

Ia în considerare eficiența și performanța camioanelor

Performanța extraordinară a camioanelor IVECO Eurocargo este evidențiată prin utilizarea gazului natural pentru fiecare misiune – o premieră în clasa sa.

IVECO se remarcă ca lider în industria combustibililor alternativi, cu soluția sa inovatoare de Gaz Natural Comprimat (CNG), care asigură o reducere semnificativă a emisiilor, menținând în același timp capacitatea de a îndeplini cu succes misiunile și un cost total de proprietate (TCO) redus.

Atunci când sunt alimentate cu biometan, vehiculele CNG pot reduce emisiile de CO2 cu până la 95%, în comparație cu un vehicul diesel echivalent. Noul Eurocargo se distinge prin utilizarea unei noi generații de motoare Tector 7 pe CNG, disponibile în întreaga gamă, devenind astfel singurul vehicul cu greutate între 12 și 19 tone, alimentat cu gaz natural.

Noul motor CNG de 6,7 litri este disponibil în trei variante: 220 CP, 250 CP și 280 CP. Pe lângă capacitatea și puterea mai mare a motorului, Eurocargo oferă cea mai bună economie de combustibil din clasa sa, precum și o reducere a emisiilor de CO2 de până la -10% față de Tector 7 Diesel.

Pentru a îmbunătăți capacitatea de desfășurare a misiunilor cu CNG, Eurocargo introduce o opțiune cu rezervor de 115 litri, oferind o autonomie extinsă fără a penaliza volumul de încărcare, având o capacitate de până la 1.100L a buteliilor de gaz. Astfel, noul Eurocargo deschide drumul schimbării, permitând din ce în ce mai multor clienți să treacă la combustibili alternativi, fără a compromite capacitatea de a-și îndeplini misiunea cu succes.

La Autoschunn Sibiu vei găsi o selecție variată camioane rulate IVECO cu motoare diesel eficiente și fiabile, cu diverse puteri și cupluri.

Evaluează confortul și siguranța fiecărui model

Caracteristicile noi de conectivitate aduc un plus de confort pentru șoferi și cresc eficiența în lucrul cu Eurocargo.

Fiecare Eurocargo este acum echipat cu o Casetă de Conectivitate standard, făcându-l astfel cel mai conectat model Eurocargo din istorie. Prin intermediul acestei tehnologii, operatorii au acces la serviciile digitale IVECO, incluzând monitorizarea camioanelor și diagnosticarea la distanță, contribuind la reducerea timpilor de nefuncționare. De asemenea, aceștia pot beneficia de instrumente de gestionare a flotei, disponibile prin portalul pentru clienți IVECO ON.

Un alt element nou pentru Eurocargo este IVECO Driver Pal, un companion de călătorie activat vocal, dezvoltat pe baza tehnologiei Amazon Web Services (AWS) și caracteristicilor Alexa. Conceput pentru a maximiza timpul de funcționare al vehiculului, acest companion ajută la planificarea rutelor și monitorizarea stării vehiculului, reducând astfel întârzierile și timpul de nefuncționare neașteptat. Prin comenzi vocale, șoferii Eurocargo pot interacționa cu vehiculul, menținându-și în același timp atenția deplină la drum.

De asemenea, aplicația nouă Easy Cargo oferă șoferilor mai mult control asupra vehiculului lor. Prin intermediul acestei aplicații, aceștia au acces la Evaluarea Stilului de Conducere, care îi poate ajuta să-și îmbunătățească abilitățile de condus, oferind sugestii pentru o conducere sigură și eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, precum și pentru menținerea vehiculului în stare optimă.

Easy Cargo conectează direct șoferul la Serviciile de Asistență la Distanță și la actualizările Over the Air ale vehiculului, iar prin intermediul ei se pot controla funcțiile cabinei, cum ar fi aerul condiționat, iluminarea și ușile, pentru a asigura un confort sporit pentru șofer.

 

Pentru un transport fiabil și eficient, alege camioane IVECO. Ține cont de necesități, dimensiuni, tipul de transport și dotări pentru a construi o flotă productivă. Vizitează showroom-ul Autoschunn din Sibiu, centru de vânzări și service autorizat IVECO România, pentru a descoperi gama largă de camioane din portofoliul producătorului italian. Vei avea parte de consultanță de specialitate astfel încât să te asiguri că iei decizia potrivită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini