Redactia.ro
Home » Știri » Cum alegi hainele pentru fetițe?

Cum alegi hainele pentru fetițe?

Cum alegi hainele pentru fetițe?

Mișcarea este fundamentul dezvoltării armonioase a copilului. Nimic nu ar trebui să îi împiedice să se miște și să se simtă confortabil în timpul jocurilor active, somnului și odihnei. Aceste aspecte trebuie luate în considerare atunci când alegem hainele pentru copii. Acestea nu afectează doar dezvoltarea fizică a micuțului, ci și percepția lui asupra lumii. Culorile, designul și aspectul hainelor ar trebui să fie în concordanță cu preferințele lui, să îl ajute să-și exprime individualitatea și să se remarce printre colegii săi.

Despre cum să alegem corect hainele pentru copii și la ce criterii să ne orientăm, află în cele ce urmează.

Din ce materiale se confecționează hainele pentru fetițe?

La fabricarea hainelor pentru fetițe se folosesc în principal materiale naturale precum bumbacul, inul, tricotajul, mătasea și viscoza. Prin urmare, înainte de a achiziționa haine fete, este important să studiezi informațiile despre compoziția acestuia, de obicei specificate pe etichetă sau în descrierea modelului.

Hainele pentru fetițe pot fi confecționate din materiale mixte, însă procentul de sintetic trebuie să fie minim. În timpul verii, copilul ar trebui să poarte haine din bumbac, in sau alte materiale naturale, care favorizează schimbul de aer și nu provoacă iritații.

Alegerea culorii

Pentru majoritatea părinților, există doar două palete în care sunt concepute hainele pentru copii – albastru și roz. De fapt, gama de culori a hainelor pentru copii este profundă și multifațetată. Acest lucru îți permite să selectezi spre exemplu jersee fete concentrându-te pe preferințele personale ale copilului.

Cel mai adesea, atunci când creează haine pentru copii, producătorii folosesc următoarele palete:

  • Monoton

Pe baza lucrurilor monocrome pot fi create seturi universale care vor fi adecvate la școală, la grădiniță sau la plimbare;

  • Neutru

Lucrurile dintr-o gamă neutră pot servi, de asemenea, ca bază pentru o garderobă de zi cu zi. În plus, dacă copilul este hiperactiv, acestea îi vor liniști sistemul nervos;

  • Colorat

Orice copil va aprecia un articol vestimentar decorat cu un model imprimat sau un imprimeu viu. Acesta poate fi folosit ca un detaliu de accent, combinându-se cu modele monocrome și neutre. Acest lucru îi va permite copilului să iasă în evidență și să își demonstreze individualitatea.

În mod ideal, garderoba copilului ar trebui să aibă haine decorate în culori și imprimeuri diferite. În acest fel, el sau ea va putea alege un set potrivit pentru activitatea sau ziua respectivă.

Cum ar trebui să fie hainele pentru copii

Pentru ca hainele să îi aducă copilului numai confort, atunci când le aleg, părinții trebuie să țină cont de diverse nuanțe:

  1. Siguranța

Haina pentru fetițe ar trebui să fie cusută din materiale ecologice și hipoalergenice, care nu vor irita pielea copiilor;

2. Croiala

Haina ar trebui să ofere un microclimat optim, să permită pielii să respire, să nu rețină copilul în mișcări

3. Rezistența la uzură

Îmbrăcămintea ar trebui să reziste la căzături constante, la poluare de diferite grade de complexitate și la numeroasele spălări;

4. Mărimea

Produsul ar trebui să corespundă caracteristicilor anatomice ale copilului. Este mai bine să se aleagă un model cu 1-2 mărimi mai mare, decât unul prea mic.

Astfel, ținând cont de acești parametri, poți alege haine pentru fetița ta, care se vor așeza perfect pe siluetă, și nu îi vor crea copilului disconfort.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini