Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată acum Adrian Daminescu, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Celebrul cântăreț este schimbat fizic

Cum arată acum Adrian Daminescu, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Celebrul cântăreț este schimbat fizic

GALERIE FOTO (4)

Iată cum arată acum Adrian Daminescu, la ceva timp după ce a fost diagnosticat cu cancer și a luat o pauză de la aparițiile în spațiul public. Cântărețul este schimbat fizic într-o oarecare măsură.

Cum arată acum Adrian Daminescu, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Celebrul cântăreț este schimbat fizic

Adrian Daminescu are 66 de ani. Acum câțiva ani ani, cântărețul a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar pentru o vreme s-a retras din spațiul public. Pe 26 martie anul acesta, însă, el și-a făcut apariția pe scenă, în fața publicului, pentru prima dată după pauza făcută de când a anunțat că are această boală.

Adrian Daminescu a participat la inaugurarea Casei de Cultură Doamna Chiajna din Ilfov și a cântat alături de Angela Similea, Stela Enache, Dida Drăgan, Marina Voica și multe alte legende ale muzicii românești.

Cântărețul este schimbat fizic într-o oarecare măsură. Totuși, în toate imaginile făcute alături de colegii de breaslă, îmbrăcat elegant, la costum, a apărut cu zâmbetul pe buze. Cei care l-au auzit au fost de-a dreptul încântați. Și el a părut să fie la fel, pentru că face în continuare ceea ce iubește mai mult și mai mult: cântă.

După doi ani în care a stat sub supraveghere medicală și sub tratament, Daminescu a declarat la început de februarie că a învins boala.

„Nu mai sunt sub tratament, totul a trecut și este foarte bine. Este foarte bine, numai că după un tratament ca acesta ești foarte slăbit, dar asta o să treacă. O să îmi revin! Acum doi ani de zile am aflat, undeva prin iunie. Am început tratamentul și am dus tot tratamentul până la capăt, cu tot cu citostatice și cu tot ce trebuie”.

„Sunt în România, am avut niște doctori extraordinari, au fost îngerii chinurilor mele. Da, complet m-am vindecat! (…)”, spunea Daminescu la început de februarie anul acesta pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: