Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Andra în costum de baie. Artista a mărturisit că s-a îngrășat enorm

Cum arată acum Andra în costum de baie. Artista a mărturisit că s-a îngrășat enorm

GALERIE FOTO (2)

Vacanța este prilej de relaxare chiar și pentru vedete! Cel puțin asta putem să ne dăm seama dacă îi urmărim pe Andra și Cătălin Măruță! Alături de cei doi copii ai lor, David și Eva Măruță, au fugit într-un loc departe de ochii curioșilor, unde s-au putut bucura și de plajă. Spre surprinderea tuturor, chiar artista a postat poze în costum de baie! Se pare că a renunțat la ideea că e urât să te afișezi așa, astfel fanii putând s-o admire în ipostaza rară, chiar dacă a mărturisit de curând ca s-a îngrășat enorm pe timpul izolării.

Andra este una dintre artistele care nare mare grijă de imaginea ei. Atât în fața telespectatorilor, cât și în mediul online, cântăreața este foarte atentă când apare. Mai mult, fanii știu foarte bine că nu se afișează în costum de baie, pentru că este de părere că această ipostază este una destul de intimă.

Cum arată acum Andra în costum de baie. Artista a mărturisit că s-a îngrășat enorm

Cu toate acestea, se pare că Andra a renunțat la această idee. De curând, aceasta a postat imagini de pe plajă, din vacanța cu Cătălin Măruță, David și Eva, toți în apă. Deși nu a apărut nici de această dată în toată splendoare, pentru că băiatul ei David îi acoperea bună parte din corp, el punându-l pe el în prim plan, vedeta a apărut, totuși, în costum de baie în fața fanilor.
Andra a ales un costum dintr-o bucată, care pare negru și simplu.

„Unul născut iarna, unul primăvara și doi vara! Și cum majoritatea decide, nouă ne place tuturor VARA! Vă salutăm pe toți!”, este mesajul care a însoțit poza cu familia Măruță în vacanță.
Andra a declarat într-un interviu mai vechi că nu are fotografii în costum de baie, pentru că nu îi place să se pozeze astfel. Artista susținea la aceea vreme că acest lucru este mult prea intim.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, a spus Andra într-un interviu mai vechi.
Au existat vorbe că Andra este însărcinată, însă tot artista a fost cea care a lămurit lucrurile, susținând că nu este vorba de așa ceva și mărturisind că s-a îngrășat pe timpul izolării.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.”, a mărturist Andra.

Andra a recunoscut că în pandemie a pus, ca mai toată lumea, câteva kilograme în plus, dar și că este o fire pofticioasă.

“În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai recunoscut Andra.

Însă chiar pe vremea când Andra era la începtul relației cu Măruță, adică în urmă cu aproape 14 ani, artista a fost suprinsă în costum de baie într-o escapadă la mare cu cel care avea să-i devină soț, iar atunci avea niște forme de invidiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: