Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum bărbatul care trăiește cu două surori! Nu o să-l recunoașteți pe George Chirilă

Cum arată acum bărbatul care trăiește cu două surori! Nu o să-l recunoașteți pe George Chirilă

GALERIE FOTO (6)

George Chirilă, după scurta celebritate căpătată prin aparițiile sale la tv, și-a continuat viața normală, din punctul lui de vedere. Bărbatul cu două neveste surori are o gospodărie mare, cu animale, livadă și numeroși stupi.

Numai că, față de acum doi ani, când o echipă de la WOWbiz a fost acasă la George Chirilă, într-un sat de lângă Iași, bărbatul este complet schimbat. Probabil că aparițiile la tv l-au făcut pe George Chirilă să-și schimbe look-ul, bărbatul nemaiavând acum barbă, ci doar o mustață la modă, iar părul său lung, prins în coadă, pare aranjat la hairstylist, scrie wowbiz.ro.

George Chirilă a apărut, în urmă cu câteva săptămâni, într-un reportaj realizat de un apicultor, care merge prin țară și vizitează diverse stupine. Bărbatul cu două neveste surori și-a arătat mândru stupii și a dat sfaturi profesioniste despre creșterea albinelor.

De altfel, într-unul dintre reportajele făcute acasă la George Chirilă, bărbatul a povestit cum se împarte între cele două femei și a dezvăluit și cum se descurcă în pat cu cele două soții.

“Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privinţele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toţi în acelaşi loc. Nu e pentru mine aşa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine pentru plăcere. La mine este pentru procreere. Sunt zile în care faţă de una  am mai multă atracţie, alte zile faţă de cealaltă. Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întâmplă doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afară de aceste două femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionăm pentru a face un copil. Dorm singur. Eu mă culc afară, pe pământ. Azi noapte am mai mers şi în casă, dar de obicei mai dorm afară, pe pământ. Aseară am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc aşa. Au înţeles în timp că nu e bine. (…)

În clipa în care femeia e curată, nu are de ce să se îngrijoreze, nu apar complicaţii. Noi trei am hotărât acest lucru şi am decis ca copilul nostru să vină în câmpul nostru, în iubirea noastră. Trei din copii s-au născut cu cordonul după gât, cum a ieşit, i-am dat cordonul şi a fost bine. Când am avut un caz grav, am chemat medici. Şase medici au fost aici, prieteni de-ai mei”, a mai povestit George Chirilă.

Silvia, fiica cea mare a lui George Chirila, barbatul care traieste cu doua femei: „Nu as putea sa imi impart sotul cu o alta femeie”

Cel mai mare copil al lui George Chirila, barbatul care a uluit o tara intreaga dupa ce a aratat la o tara intreaga ce inseamna viata cu doua femei, a aparut pentru prima oara in fata camerelor de filmat si a vorbit despre viata ei. Silvia este rodul iubirii dintre George si Nicoleta si desi are doar patru clase, tanara este cu adevarat talentata. Atunci cand merge cu oile la pascut, Silvia obisnuieste sa picteze, dar si sa lucreze in lut.

„Acum doi ani, eram pe deal si ma jucam in pamant. Si am inceput atunci sa modelez fara sa stiu ce poate iesi. Nu mi-a parut cel mai stralucit, dar am avut curaj sa merg mai departe”, a spus ea.

Silvia a recunoscut ca a avut de-a face cunostinta cu primii fiori ai dragostei.

„Nu e foarte grozav sa fii indragostita. Ai foarte multe dureri de cap. Cand esti indragostit trebuie sa porti si grija celuilalt. Cu gandul, daca altfel nu ai cum. Ma macina dorul de multe ori. Este un baiat care mie mi-a placut. Nu stie…Nu l-am mai vazut de doua luni. E trecut de 20 de ani.

L-am cunoscut in Hunedoara. Are ochii albastri si parul negru. M-a cucerit cu totul”, a mai spus ea.

Cat despre familie, fata a recunoscut ca nu ar putea sa imparta un sot cu nimeni, asa cum face mama ei, scrie wowbiz.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini