Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Darius Bulzan, fostul concurent de la „Românii au talent”, după ce și-a făcut operația de schimbarea de sex

Cum arată acum Darius Bulzan, fostul concurent de la „Românii au talent”, după ce și-a făcut operația de schimbarea de sex

GALERIE FOTO (4)

Darius Bulzan se numără printre tinerii care au fost aplaudați de o țară întreagă la „Românii au talent”. În urmă cu nouă ani, s-a prezentat în fața juraților cu un număr impresionant de contorsionism, care i-a uimit în totalitate pe spectatori. Astăzi trăiește o viață fericită și a trecut printr-o schimbare neașteptată: a decis să-și asume identitatea pe care a simțit mereu să o aibă.

Cum arată acum Darius Bulzan, fostul concurent de la „Românii au talent”, după ce și-a făcut operația de schimbarea de sex

Astăzi se numește Daria Jane și este o figură foarte cunoscută în mediul online, unde activează pe platforme precum Youtube, TikTok sau Instagram. A luat decizia de a-și schimba sexul la vârsta de 18 ani, după ce în perioada adolescenței a realizat că era o femeie captivă într-un corp de bărbat. Schimbarea a fost una lungă și dificilă, dar în cele din urmă a meritat: a devenit persoana care a simțit mereu să fie.

Acum se identifică ca femeie și vorbește deschis despre procesul prin care a trecut în ultimii 10 ani. Pe lângă tratamentul cu hormoni, a apelat și la diferite intervenții chirurgicale, care au fost destul de costisitoare. Totul a meritat însă, iar criticile din jur nu ajung niciodată la ea. Este fericită și împlinită, iar soarta i-a dăruit multe șanse să se afirme și să trăiască după bunul plac.

„Probabil o s-ajung pe la vreo 80.000 de euro, în sensul în care au fost multe operații sau operații pe care a trebuit să le refac în afară și s-a adăugat. În general sunt niște operații de bază care contează: în cazul meu schimbarea de sex, care e cât se poate de clară, operații la față care se duc destul de departe și tratamentul hormonal care nu e atât de scump!”, a declarat, în exclusivitate, Daria Jane pentru cancan.ro.

Cum arată viața sentimentală a Dariei Jane, după ce a devenit femeie

Având în vedere că în România membrii comunității LGBTQ+ sunt acceptați cu greu, Daria Jane s-a lovit de multe ori de probleme. Mărturisește că mulți dintre bărbații din țara noastră nu-și asumă adevărata orientare sexuală din cauza fricii că vor fi judecați, iar ea primește mereu fel și fel de propuneri.

„Am mulți oameni care îmi scriu, mă refer la bărbați, care ar vrea să fie cu mine sau să încerce ceva, dar în niciun caz nu și-ar asuma asta în fața societății. Dacă n-ar exista stigma asta, probabil n-ar mai fi fost asta o problemă! Am avut un iubit online care și-a asumat că e cu mine, dar era totul online, până când a aflat familia lui și când a aflat, a fost groaznic și ne-am despărțit!”, a mai spus Daria pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: