Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum arată ACUM fiul de suflet al lui Gigi Becali. Marian are 21 de ani și s-a făcut cântăreț de muzică populară

Cum arată ACUM fiul de suflet al lui Gigi Becali. Marian are 21 de ani și s-a făcut cântăreț de muzică populară

GALERIE FOTO (2)

In 2012, afaceristul Gigi Becali a sărit în ajutorul unui copil orfan și a reușit să facă o tară întreagă să planga! Totul după ce latifundiarul din Pipera i-a construit copilului o casă. Este vorba despre Marian Ursea, care avea atunci 12 ani si era crescut doar de bunica. Cei doi și-au dus traiul într-un bordei sărăcăcios, după ce tatăl lui a murit și a fost părăsit de mamă.

Gigi Becali i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Impresionat de povestea copilului, Gigi Becali i-a cumparat o casa in valoare de 17.000 de euro foarte aproape de bordeiul in care a copilarit, i-a daruit o suma importanta de bani si a angajat o lacalnica sa aiba grija de el si de bunica acestuia.

“De acum, eu sunt tatal tau, si nu o sa-ti lipseasca nimic”, era promisiunea pe care Gigi Becali i-a făcut-o atunci lui Marian. “Cu ajutorul dansului am ajuns la liceu si o sa am o meserie. A fost tot timpul langa mine, ma gandesc mereu la el, ii multumesc din suflet pentru ajutor”, spunea Marian Ursea in urma cu mai multi ani.

Timpul a trecut, iar Marian a crescut. Acum, acesta este un bărbat în toată firea și are o carieră de invidiat. ”Fiul” lui Becali s-a făcut cântăreț de muzică populară. “Este visul meu să cânt muzică populară și cu ajutorul unor oameni dragi din viata mea simt că il voi vedea împlinit. Deja am cântat în câteva spectacole si voi munci mult să ajung undeva sus”, povestea Marian Ursea. Între timp, tânărul a reușit să înregistreze câteva piese, pe care le-a încărcat pe contul său de YouTube.

Marian Ursea lucrează de zor

Tânărul s-a angajat și muncește de zor pentru a-și câștiga singur banii și a se întreține. ”Am lucrat la o firma de telefonie mobila, iar de cateva zile lucrez la o firma de transport aici, in Buzau. Ma ocup de vanzarea biletelor, returnarea coletelor si altele. De la 18 ani m-am apucat de renovarea casei. Inca nu am terminat pentru ca e facuta din pamant si trebuie sa fac cate ceva la ea. Si plus alte cheltuieli, transport, scoala”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: