Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum fosta soție a lui Adrian Mutu. Consuelo întorcea toate capetele când era la brațul fotbalistului

Cum arată acum fosta soție a lui Adrian Mutu. Consuelo întorcea toate capetele când era la brațul fotbalistului

GALERIE FOTO (7)

Consuelo Matos și Adrian Mutu au trăit o frumoasă poveste de iubire care a captivat atenția publicului, mai ales după ce s-au căsătorit în 2005 și au devenit părinții a două fete superbe: Adriana, născută în 2006, și Maya Vega, născută în 2008. Cu toate acestea, relația lor a luat o turnură neașteptată, iar în 2013 au divorțat, urmând drumuri separate. Consuelo s-a întors în Republica Dominicană împreună cu fiicele, iar Adrian Mutu și-a găsit fericirea alături de Sandra, cea de-a treia soție. Această despărțire, deși discretă, a fost un subiect de interes în presa vremii.

Despărțirea discretă care a captivat atenția publicului

Relația dintre Adrian Mutu și Consuelo Matos părea perfectă la început, dar lucrurile au început să se complice în timp. În 2013, cei doi au decis să pună capăt mariajului de opt ani, iar Consuelo s-a întors în țara ei natală, Republica Dominicană. Deși au încercat să fie discreți cu privire la motivele despărțirii, subiectul a ajuns pe prima pagină a ziarelor, captând atenția publicului.

Adrian Mutu a clarificat mai târziu motivele separării în cartea sa autobiografică, „Revenirea din infern”. Chiar și după divorț, el a avut mereu cuvinte de laudă pentru mama fiicelor sale, recunoscând că modelul dominican l-a schimbat și i-a adus beneficii semnificative în viața sa personală și profesională.

Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.”, declara Adrian Mutu în trecut.

Drumul ales de Consuelo după divorț

După divorț, Consuelo s-a întors în Republica Dominicană și s-a concentrat pe cariera sa. La 50 de ani, arată excepțional, menținând o siluetă de invidiat și fiind foarte apreciată pentru frumusețea ei. Fostul model și-a deschis propria agenție imobiliară în țara natală, specializându-se în vânzarea imobilelor de lux din cartiere rezidențiale exclusiviste.

Locuințele pe care le vinde nu sunt pentru oricine, ci pentru milionarii care doresc un trai opulent. Consuelo a construit astfel o afacere de succes în acest domeniu, ocupându-se de un segment foarte select al pieței imobiliare. Cunoștințele ei și înțelegerea acestei piețe îi permit să ofere servicii de calitate, menținând o reputație excelentă în acest mediu.

 

Adrian Mutu și viața după Consuelo

În urma despărțirii, Adrian Mutu și-a găsit din nou fericirea alături de Sandra, cea de-a treia soție. Aceasta l-a susținut pe Adrian în cariera sa de antrenor și în activitățile din afara fotbalului. În mod remarcabil, fostul jucător de la echipa națională a menținut o relație cordială cu Consuelo Matos, ambii colaborând pentru binele fiicelor lor, Adriana și Maya Vega.

M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie.”, declara în trecut „Briliantul”.

Povestea dintre Consuelo Matos și Adrian Mutu, deși nu a avut un final fericit pentru amândoi, rămâne una interesantă pentru fani. Aceștia au continuat să fie fascinați de viețile separate ale celor doi după despărțire. Consuelo a construit o carieră de succes, în timp ce Adrian Mutu a reușit să găsească stabilitate în noua sa relație, ambii prioritizând fericirea fiicelor lor.

În final, povestea dintre Consuelo Matos și Adrian Mutu ne arată că, în ciuda despărțirii, drumul către succes poate fi urmat pe cont propriu, fiecare găsindu-și fericirea în mod diferit și adaptându-se noilor circumstanțe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: