Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea

Cum arată acum Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea

GALERIE FOTO (5) Cum arată acum Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea

Cum arată acum Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea. După divorțul de fostul boss de la Dinamo, viața Mihaelei s-a schimbat. Se pare că fosta doamnă Borcea își menține formele robuste și strălucește în orice ținută. Pe plan sentimental îi merge mai bine ca niciodată. Iar acest lucru nu îl face străin de ochii publicului.

Cum arată acum Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea

Fosta soție a lui Cristi Borcea iubește!

Prima soție a lui Cristi Borcea și-a găsit înțelegere și alinare în brațele lui Sorin Rap. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ doi ani. Nu ezistă niciodată să-și exprime dragostea unul față de celălalt pe rețelele de socializare. Pe lângă afacerile sale, Mihaela mai face parte din „Asociatiei China-România pentru promovarea comerţului internaţional şi economiei”. Împreună cu iubitul său, au mers în Henan, o localitate din China. Acolo au purtat discuții cu partenerii chinezi, Mihaela Borcea având la activ și câteva proiecte, în cadrul acelei organizații.

Cum arată acum Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea

Chiar dacă Mihaela și-a dorit să urmeze o carieră în medicină, scoate bani frumoși din afacerile pe care le are.

„Eu am vrut iniţial să urmez medicina, numai că am făcut hepatita A în ultimul an de şcoală, în clasa a 8-a şi atunci viaţa mea s-a schimbat şi am avut turnura spre altceva. Aşa am ajuns în economic, am făcut cel mai bun liceu economic de la acea vreme, că altă variantă de-a alege un liceu bun nu aveam din opţiunile pe care le aveam. Dar deşi nu am urmat medicina… tot spre asta tind, pentru că în clinica asta nu am adus nu doar specialişti în estetică, ci şi în medicină”, povestea Mihaela Borcea, potrivit cancan.ro.

Mihaela și Cristi Borcea, prieteni după divorț

Mihaela și Cristi Borcea s-au căsătorit În anul 1988. La 23 de ani de la nuntă, cei doi au divorțat. Au rămas în relații bune, de dragul celor 3 copii ai lor.
În prezent, vedeta deține o clinică de înfrumusețare și se ocupă și de unele dintre afacerile lui Cristi Borcea. De-a lungul timpului, afacerista a suferit numeroase transformări; s-a luptat de multe ori cu kilogramele în plus. De exemplu, în 2003, după ce a născut gemenii: Angelo Mihai şi Antonia Melissa, ea avea 83 de kilograme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: